De nieuwe Alexx-V luidsprekers werden aangekondigd met een meeslepende video waarin je wordt ondergedompeld in de wondere wereld van Wilson Audio. Je krijgt te zien hoe de producten gemaakt worden en hoe deze precies tot stand komen. Benieuwd?

De Alexx-V luidspreker is de opvolger van de Alexx-luidspreker die eerder al in 2016 werd uitgebracht. In de nieuwe versie zijn toptechnologieën van Wilson Audio geïmplementeerd om het model nog beter te maken.

Dezelfde 5,75 inch mid-woofer die gebruikt werd in de originele Alexx, TuneTot en SabrinaX, wordt nu ook gebruikt in de Alexx-V. Aan de bovenkant heeft Wilson Audio gezorgd voor een volledig nieuwe tweeter. En nee, niet zomaar één. Het is volledig zelf ontworpen en in 3D geprint.

“Now, five years after the monumental accomplishment of the WAMM, Alexx V builds upon the original Alexx’s success by offering a completely re-engineered performance envelope without greatly increasing the footprint.”

Helemaal vanonder aan de speaker zijn twee woofers terug te vinden. Eentje van 10,5 inch en eentje van 12,5 inch. De bastonen komen nog beter door omdat Wilson Audio de wooferbehuizing met maar liefst 16 procent vergroot heeft. Impressive!

Net zoals zijn voorganger is het geen luidspreker die je onopvallend in je woonkamer kwijt kan. De Alexx-V is namelijk 161 cm hoog. Je zal het naast de muziekweergave dus ook als een mooi meubelstuk kunnen gebruiken, een naadloze integratie gegarandeerd.

Er zijn verschillende opties om de Wilson Audio luidsprekers er mooi te laten uitzien. Zo kan je kiezen uit 21 standaard, upgrade, en parel kleuren. Ook de grill kan je in een kleur naar keuze kiezen. Moest je je gading hier niet in vinden, zijn er nog altijd kleuren beschikbaar op aanvraag.

Ben je ‘getriggerd’ door deze potige speakers? Dan kan je best eens een bezoekje brengen aan de website van Wilson Audio om alle verdere details zelf te gaan ontdekken.

Verkooppunten van het merk wilson-audio