Audiobedrijf NAD bezorgt ons de nieuwe M50.2. Met de digitale speler kan je niet alleen high res audio beluisteren, maar ook je hele cd collectie rippen en overzetten. Het biedt dus een mooie oplossing voor cd-verzamelaars die hun collectie digitaal willen overzetten.

Tegenwoordig krijgt streaming steeds meer en meer aandacht. Het formaat wordt steeds populairder en daarom investeren bedrijven steeds meer in technologie om die luisterervaring te verbeteren. Als je dan toevallig van cd’s houdt, kan je wel eens vergeten worden door bepaalde merken. New Acoustic Dimension (NAD) daarentegen denkt nog steeds aan de cd-liefhebber. Met de nieuwe M50.2 digitale speler kan je niet alleen streamen, maar ook je hele cd-collectie beluisteren. Je kan de nummers zelfs rippen en digitaal beluisteren via BluOS. Daarna kan je alle muziek in hoge kwaliteit beluisteren (24-bit/192kHz).

Om alles nog een stuk gemakkelijker te maken heb je de keuze om de muziekspeler aan te sluiten via ethernet of Wi-fi. NAD zelf raadt een ethernetconnectie aan, omdat je zo minder kans maakt bestanden te verliezen. Ga je voor de draadloze connectie, kan je de gestreamde nummers controleren via de M52 Music Vault. Dat is de app die het bedrijf ontwikkelde voor zijn producten. Als je muziek ript, wordt die ook automatisch op de app geplaatst. Verder maakt de NAD M50.2 gebruik van enkele HDMi kabels, heeft een USB-in- en output. De bestanden die het apparaat kan decorderen zijn FLAC, ALAC, mp3, WMA, AAC en Ogg. De verwachte prijs van de M50.2 zal rond €5.000,- bedragen.

Verkooppunten van het merk nad