De draadloze Apple Airpods kan je vanaf nu aanschaffen in de Apple store. De in-ears maken als een van de weinigen gebruik van een W1 bluetooth-chip.

We hebben er lang op moeten wachten, maar de draadloze in-ears van Apple verschijnen eindelijk op de markt. De nieuwe Apple Airpods kan je aanschaffen via de website van het bedrijf en kosten €179. In oktober liet Apple weten dat ze net iets meer tijd nodig hadden voordat de Airpods hun debuut op de markt konden maken. Volgens The Wall Street Journal ging het om een complicatie binnen het design. De in-ears vormen een perfeect paar met de nieuwe iPhone 7. Je kan ze verbinden via Bluetooth en zo genieten van je muziek.

Je kan trouwens rekenen op een batterij die 24 uur lang mee kan gaan. Daarbovenop zijn de Airpods zowat de enige hoofdtelefoons die al gebruikmaken van het nieuwe Bluetooth W1, wat je geluid nog beter moet laten klinken. Naast Apple gebruikt enkel Beats de technologie voor hun Powerbeats 3 hoofdtelefoon. Normaal gesproken maken hoofdtelefoons trouwens verbinden via 1 oortje of oorschelp. Bij de Airpods ontvang je twee onafhankelijke signalen van je iPhone. Blijkbaar zal deze technologie wel niet gebruikt worden voor de volgende hoofdtelefoon van het merk: de BeatsX.

Verkooppunten van het merk apple