Apple brengt morgen de iPhone 8 uit, maar daarnaast verborg het merk ook een mysterieuze OLED smartphone. Een lek van iOS 11 heeft nu bevestigd dat dit model onder de naam iPhone X zal verschijnen.

een versie van iOS 11 is gelekt naar 9to5Mac en MacRumors, twee websites omtrent de laatste ontwikkelen van techgigant Apple. Deze informatie onthulde meer details van de smartphone die Apple speciaal voor de tiende verjaardag van de iPhone ontwikkelde – de iPhone X. Er is ook info over de nieuwe Face ID feature, waarmee je je telefoon kan ontgrendelen en zelfs aankopen kan doen. Er wordt ook met het idee gespeeld om de home-knop te laten vallen voor een volledige full screen-ervaring op de OLED smartphone.

Er komt ook een update naar de draadloze AirPods. Deze is echter niet zo spectaculair: het indicatorlampje voor het opladen werd van de binnenkant van de case naar de buitenkant verplaatst.

Een andere verbetering zou plaatsvinden aan de Apple Watch. Deze zou nu LTE-functionaliteit krijgen zodat je oproepen rechtstreeks op de Watch kan ontvangen, onafhankelijk van je telefoon (al zou je wel nog één nummer gebruiken).

Dit is niet de eerste keer dat Apple te maken krijgt met gelekte informatie in verband met de nieuwe vlaggenschip smartphone. In de testcode voor de Homepod AI speaker zaten afbeeldingen van de iPhone 8, info over 4K en HDR in tvOS voor een nieuwe Apple TV. Die gelekte informatie zou Apple’s eigen fout geweest zijn, maar de lek van nu zou komen van een medewerker met mindere bedoelingen.

Verkooppunten van het merk apple

1 REACTIE