Ben jij een absolute van fan van die oude vintage versterker die nog op zolder staat? Dan heeft ArtSound erg goed nieuws want het welbekende Belgische audiomerk, dat zich focust op onder andere speakers en hoofdtelefoons, introduceert de Smart Stream voorversterker opnieuw. Wederom een uitbreiding binnen het Smart-assortiment van multiroom producten. De Smart Stream betreft een erg compact toestel dat een bestaand muzieksysteem kan uitbreiden naar de wereld van streaming. Hierbij mag je rekenen op een comptabiliteit met internetradio, Spotify, TIDAL, Qobuz, bluetooth, AirPlay en nog veel meer. Als aanvulling daarop komt ArtSound aanzetten met de Smart Zone 4. Een streaming voorversterker die maar liefst vier zones kan aansturen. Klaar om jouw oren ‘de kost’ te geven met al hetgeen dat tegenwoordig beschikbaar is via de ‘digitale weg’?

ArtSound Smart Stream

Met het uitfaseren van de FM-radio, en de minder goede ontvangst van DAB+ radio, biedt internetradio van de ArtSound Smart Stream een ‘slimme’ oplossing. Met de handige 4STREAM-app zijn alle radiozenders wereldwijd bereikbaar. Ze zijn slechts één klik van je verwijderd. Naast de ingebouwde bronnen heeft de Smart Stream ook heel wat in- en uitgangen voor al jouw andere toestellen. Zo zal een trotste eigenaar in de mogelijkheid zijn om bijvoorbeeld ook nog een TV en/of CD-speler aan te sluiten.

De Smart Stream laat zich graag gebruiken naast de andere leden binnen de Smart-familie van ArtSound: de Smart Hyde, Smart Zone 4 en uitbreidingen daarvan. Wil je hier één groot multiroom-systeem van maken? Dat kan! De Smart Stream is per direct verkrijgbaar voor een schappelijke adviesprijs van afgerond 180 euro. Dit exemplaar gaat over de toonbank bij de betere audio dealers en op de webshop van ArtSound.

ArtSound Smart Zone 4

Daarnaast wordt een streaming voorversterker in de markt gezet die vier zones kan aansturen. Meer dan hun bestaande Smart Hyde die voornamelijk gericht was op de grotere particuliere en professionele installaties. Toch blijven ze gebruik maken van hetzelfde platform én chip. Alle huidige en toekomstige ArtSound Smart-producten kunnen perfect met elkaar ‘overweg’. Dit alles is te bedienen vanuit éénzelfde gebruiksvriendelijk applicatie.

De Smart Zone 4 opent de deuren naar een wereld van streaming. Wil jij genieten van internetradio via TuneIn en/of vTuner? Of kies je liever voor muziekdiensten zoals Spotify, TIDAL, Deezer, Qobuz, …? Alles is mogelijk. En dit niet voor één enkele zone maar tot vier individuele zones. Als dat niet leuk is?

Lees ook


ArtSound Lightbeats M L Review bluetooth speakerArtSound Lightbeats M en L: Review bluetooth speaker

 


 

Ook op vlak van connectiviteit kan je alles ‘vermenigvuldigen’ met 4: per zone zijn een analoge RCA in- en uitgang, optische en coaxiale uitgang, USB-ingang en 12V trigger uitgang aanwezig. Hiernaast zijn nog master ingangen voor analoog RCA, digitaal optisch en coaxiaal voorhanden.

Er wordt jou een maximale flexibiliteit geboden want de versterking kan vrij gekozen worden. Zowel binnen het ArtSound-gamma als daarbuiten. De Smart Zone 4 is ondertussen leverbaar voor een adviesprijs van €899.

Klaar om om overal in huis een leuke sfeer te creëren? Surf dan gerust eens naar de website van ArtSound en laat je verwonderen door de talloze voordelen die deze twee voorversterkers jou te bieden hebben.

Verkooppunten van het merk artsound