Na het grootse succes van Artsound’s Lightball en PWR05 breiden ze hun assortiment nu nog verder uit met een draadloze bluetooth speaker: de KURV BT. Een nagelnieuwe topper waarbij kunst én muziek worden samengebracht in 1 behuizing. Leuk toch?

Met de lancering van de KURV BT zet ArtSound een ware eye-catcher in de audiomarkt voorzien van de nieuwste technologie. Nieuwsgierig naar het toch wel opmerkelijke design?

Met een nauwgezet ontwerp wordt de muziek verspreidt in alle richtingen. Of je nu een BBQ organiseert of aan het zwembad ligt met jouw geliefkoosde muziek op de achtergrond? Dit ‘icoon’ weet er wel weg mee. Dankzij de coaxiale tweeweg driver geniet je zowel van een heldere klank als diepe bas. Geschikt voor buiten- én binnengebruik. Een IP66-certificatie krijg je er altijd bij.

‘Voor elkeen die oor en oog wilt laten verwennen, is de KURV een echt meesterwerk’ klinkt het bij ArtSound. Via bluetooth verbind je jouw smartphone draadloos met de KURV BT in no-time. Verder heeft deze draadloze luidspreker ook True Wireless technologie (TWS) aan boord.

Daar creëer je moedeloos een stereo effect met twee exemplaren voor bijvoorbeeld een groter terras. Koppeling gemaakt? Dan is het tijd voor luisterplezier tot wel 10 uur met dank aan de ingebouwde Lithium batterij.

Lees ook


De ArtSound PWR05, where power meets sound

 


 

Benieuwd naar deze fraaie speaker waarbij de samensmelting van kunst én geluid meer dan geslaagd is? Surf dan zeker eens naar de website van ArtSound en laat je verassen. De KURV BT is ondertussen leverbaar voor een adviesprijs van 369 euro om precies te zijn.

ArtSound heeft altijd maar één doel voor ogen: het ontwikkelen van audio-oplossingen op maat waarbij kwaliteit, betaalbaarheid en gebruiksgemak elkaar perfect kruisen. Met de komst van hun KURV BT hebben ze de ‘bal’ zeker niet misgeslagen.

Verkooppunten van het merk artsound