Een audiofiel event op zaterdag 30 april en zondag 1 mei bij Sound Odyssey in Buggenhout? Daar mag je op rekenen. Alles zal draaien rond het hoogwaardige merk Audio Note. Naar verwachting zal het een weekend worden waarbij muzikaliteit de bovenhand neemt. Er zijn verschillende sessies gepland op beide dagen. Benieuwd wat er jou allemaal te wachten staat?

Addendum 26/04/2022: Wegens een geval van COVID is Sound Odyssey helaas genoodzaakt om het evenement af te gelasten. Er zal binnenkort een nieuwe datum geprikt worden. Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe datum? Hou dan zeker de website van Sound Odyssey in het oog. Of nog leuker: schrijf je dan zeker in voor onze wekelijkse AV2D nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Audio Note Experience. Dat is de naam van de audioshow die jij, hoogstwaarschijnlijk, niet wil missen. Zo kan jij bijvoorbeeld genieten van de weergaloze klanken die versterkt worden door het onder andere het legendarische ONGAKU model van Audio Note. Maar dat is niet alles…

Verder staan verschillende demo’s gepland met state-of-the-art analoge én digital front-ends. Op het muziekprogramma staat Frederik Goossens. Ook wel beter gekend als een vinyl verzamelaar, radio samensteller, muziekjournalist/presentator én jazz historicus.

Nieuwsgierig welke leuke, sfeervolle belevingsproducten jij kan ervaren met zowel je oren als ogen? Hieronder een overzicht:

  • Luidsprekers: Audio Note AN-E, AN-J en AN-K
  • Versterkers: Audio Note OTO SE, P3 Tonmeister en ONGAKU
  • Voorversterkers: Audio Note M3 en M6
  • DAC: Audio Note DAC 2.1x en DAC 5
  • Platenspelers: OMA Technics SP10R en STST Motus DQ II

Zoals eerder al gezegd zijn er heel wat sessies gepland op zowel zaterdag 30 april als zondag 1 mei. Wil jij 100 procent zeker zijn van je plaats? Dan wordt reserveren sterk aanbevolen.

  • Sessies zaterdag 30 april: 11u – 13u, 14u – 16u en 16u – 18u
  • Sessies zondag 1 mei: 11u – 13u en 14 – 16u

Ready to experience Audio Note to the ‘fullest’? Afspraak bij Sound Odyssey in Buggenhout (9255) op zaterdag 30 april of zondag 1 mei. Kan je niet wachten tot dan en wil je in tussentijd al wat meer ontdekken over Sound Odyssey? Dat kan! In deze video ontdek je alvast waar het nu echt om draait…

Contactgegevens Sound Odyssey:

Sound Odyssey
Brandstraat 28, 9255 Buggenhout
+32(0)475/565055
info@soundodyssey.be
Pagina evenement

Verkooppunten van het merk audio-note