Net zoals de traditie het wil zal ook Audio Show iEar’ dit jaar doorgang vinden. Zoals eerder gecommuniceerd in dit nieuwsbericht is de show alweer toe aan zijn 7e editie. De organisatie laat weten dat ze nu al staan te ‘trappelen’ om jullie in grote getale te ontvangen op zaterdag 26 en zondag 27 november 2022. Plaats van afspraak is wederom in het Willem II stadion van Tilburg. Het team van iEar’ heeft er ongelofelijk veel zin in en dat geldt tevens voor de deelnemers. Alle standhouders hebben ondertussen al plannen gemaakt om jou te trakteren op de mooiste demonstraties. Met ruim 75 fabrikanten in zo’n 30 luisterruimte kan je je hart ophalen. In het eerste deel van onze voorbeschouwing hebben we alvast Aqipa, CD Vinyl 4 U, Crestron, City Audio Trade en DALI Benelux in de ‘spotlight’ gezet. Voor dit tweede deel zetten we DS Automobiles, Focal Electra, Dune Blue, Dynaudio Benelux en Fine Sounds Benelux in de ‘picture’.

DS Automobiles en Focal Electra

Focal, de gerenommeerde luidsprekerfabrikant, is naast home audio al decennialang actief in de automotive-industrie. Voorheen alleen met after-market inbouw producten maar tegenwoordig kan je het vermaarde Electra car audio geluidssysteem van Focal bestellen in één van die mooie DS Automobile wagens. Deze fraaie combinatie zal gepresenteerd worden op de show in het voetgangersgebied, links van de hoofdingang, waar de entrees van de luisterruimtes B1, B2 en B3 zijn.

iEar’ laat weten dat het nog mooier wordt, zeker als je beslist om met het openbaar vervoer te komen (reis via Tilburg CS). Waarom precies? Wel, je kan gebruik maken van de speciale Audio Show iEar’ shuttle service, waar je in een DS Automobile stapt. Vervolgens wordt je naar de show gebracht. Als dat niet leuk is? DS Automobiles en Focal Electra kan je vinden in ruimte B4 op het gelijkvloers.

Dune Blue

De afgelopen jaren heeft Dune Blue, importeur van de merken HifiMan, Meze, Burson, Final en Violectric, de focus verlegd van de traditionele hifi naar personal audio. Door de enorme groei, innovatie én diversiteit aan producten in dit segment van de consumenten elektronica heeft Dune Blue niet stilgezeten. Het bedrijf heeft er hard aan gewerkt om de meest gespecialiseerde distributeur van personal audio in de Benelux te worden.

Wil jij profiteren van een melodieuze en persoonlijke muziekervaring? Dan nodigt Dune Blue jou van harte uit om niet alleen je ogen maar ook je oren ‘de kost’ te geven op de twee verdieping in ruimte S0. Het team van iEar’ voegt er graag aan toe dat Dune Blue nog meer ruimte heeft om al die geweldige hoofdtelefoons en aanverwante producten te tonen. Uiteraard kan je ze allemaal beluisteren. Ben je fan van HifiMan, Meze, Final, Violectric en/of Burson? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Dune Blue.

Dynaudio Benelux

Dynaudio, het Deense audiomerk, kwam dit jaar (2022) aanzetten met de nieuwe Focus actieve luidsprekerlijn. Mocht je hier minder bekend mee zijn, het gaat om een nieuwe generatie van actieve en draadloze speakers die volledig aansluit op de wensen van luisteraars in dit segment. Deze exemplaren klinken naar eigen zeggen waanzinnig goed en zijn derhalve opgebouwd met de beste componenten. Er wordt gesproken over ‘mogelijkheden die ongekend zijn’. Klinkt als muziek in de oren.

Van het afspelen van Spotify Connect, internetradio en High-Res audio tot en met draadloos geluid voor je televisie. Het enige wat je hoeft te doen? Dat is twee stekkers in het stopcontact steken en ‘klaar is kees’.

Het andere merk van deze importeur, AURALiC, bracht dit jaar diverse nieuwe modellen uit. AURALiC is inmiddels uitgegroeid tot één van de allerbeste streaming audio fabrikanten. Het tofste van al is: je kan dit beluisteren op de show in combinatie met Dynaudio’s Special Forty luidsprekers. Wil je dit niet missen? Ga dan zeker eens langs in ruimte Z3 op de eerste verdieping.

Fine Sounds Benelux

Wie denkt aan Fine Sounds Benelux, denkt automatisch aan de ultieme hifi producten van zowel McIntosh als Sonus faber. Het roemrijke McIntosh is één van de meest begerenswaardige high-end audio merken en maakte naam en faam in haar nu al weer ruim 70-jarige bestaan. Luidsprekerfabrikant Sonus faber timmert alweer 40 jaar aan de weg en daardoor kan een aanwezige bezoeker rekenen op de nodige noviteiten.

Dit wordt verder aangevuld met te gekke demonstraties waarbij prachtige producten de hoofdrol vertolken. De ‘muzikale show’ zal gestolen worden door de nieuwe 12000 serie modellen en de mkII versie van McIntosh’s 3500 eindversterker. Voor Sonus faber zullen de nieuwe modellen in de Heritage en Olympica serie in het oog springen. Je bent van harte welkom in ruimte N2 op de eerst verdieping.

Beurscatalogus

Voor elke show editie wordt er een prachtige beurscatalogus uitgebracht door iEar’. Deze staat vol met informatie over de show, daarnaast is er heel wat nieuws en informatie in terug te vinden omtrent de deelnemers en hun producten. Dubbeldik ruim 120 pagina’s. Je ontvangt de beurscatalogus gratis bij de entree op show, maar het is ook mogelijk om hem een kleine twee weken voorafgaand aan de show thuis te ontvangen. Volledig gratis en voor niets. Wil je op de hoogte blijven en absoluut niets missen? Dan kan je de beurscatalogus aanvragen via deze link.

Informatie show

  • Zaterdag 26 & zondag 27 november 2022
  • Willem II stadion Tilburg
  • Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
  • Ruim 75 fabrikanten in meer dan 30 luisterruimtes
  • Diverse productintroducties & speciale gasten
  • Entree gratis
  • Gratis ruime parkeergelegenheid
  • Gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion
Verkooppunten van het merk mcintosh