De Audio Technica AT-PEQ30, een compacte phono-versterker die o.a. gebruikt kan worden om de ingebouwde phono-versterkers van draaitafels te verbeteren. Zo luidt de introductie van deze nagelnieuwe AT-PEQ30 van het Japanse Audio Technica. 

“The AT-PEQ30 phono equalizer is designed specifically to add a phono stage to a turntable setup or to upgrade a turntable’s built-in phono preamplifier.”

De Audio-Technica AT-PEQ30 kan gebruikt worden in combinatie met mm-elementen of mc-elementen, respectievelijk bij een vaste versterking van 35 dB of 59 dB. Om compatibel te zijn met zoveel mogelijk phono-elementen, bedraagt de ingangsimpedantie voor mm-elementen 47 kOhm en 120 Ohm voor mc-elementen.

Volgens Bob Peet, marketingmanager van Audio-Technica, is de AT-PEQ30 perfect voor iedere muziekliefhebber die een draaitafel heeft zonder ingebouwde phono-voorversterker. Maar ook als je de bestaande phono-voorversterker van je draaitafel wilt upgraden ben je met deze phono-voorversterker aan het juiste adres voor een hoogwaardige oplossing.

De AT-PEQ30 is gemaakt van hoogwaarde componenten met een gegarandeerde hoge precisie, een frontpaneel dat machinaal bewerkt van aluminum, in- en uitgangen die verguld zijn en nog zoveel meer.

Ben je nieuwsgierig naar de technische specificaties? Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste kenmerken op een rijtje.

  • Uitgangsspanning: 250 mVolt
  • S/R-ratio: 100 dB (mm), 74 dB (mc)
  • Voeding: 15 Volt gelijkstroom, 1,2 Ampère
  • Vermogen: 2,5 Watt
  • Afmetingen: 4,7 x 19,75 x 12,55 cm (h x b x d)
  • Gewicht: 890 gram

Ben je klaar om alle verdere details te ontdekken over de AT-PEQ30? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Audio Technica voor alle info.

Verkooppunten van het merk audio-technica