Audiolab presenteerde zijn nieuwste product al tijdens Bristol Sound & Vision, maar komt nu ook naar de High End Show in München. De M-ONE is geïnspireerd op de M-DAC, waar de kwalitatieve DA-converter er een versterker bij krijgt. 

De M-ONE werd al een keer gepresenteerd tijdens Bristol Sound & Vision in februari. Nu zal Audiolab ook naar München afzakken om hun nieuwste versterker te showen. De Audiolab M-ONE is eigenlijk een versterker met geïntegreerde DAC en bluetooth en werd geïnspireerd op de M-DAC en M-DAC+. De technologie van deze twee vorige modellen werden gebruikt in de nieuwe versterker. De M-ONE wordt een geïntegreerde versterker met bluetooth connectie.

Het nieuwe toestel is ook voorzien van DSD-ondersteuning. Die gaat tot DSD 256 en daarbovenop kan je hi-res audio streamen in 32-bit/384kHz. De versterker maakt gebruik van een klasse AB versterking en produceert een goede 60 Watt. De M-ONE maakt gebruik van de  ESS9018 K2M DAC-chip en je vindt aan de achterkant twee RCA-inputs, digitale coax en optische inputs. De M-ONE is wel compacter dan de M-DAC. Zijn kleine gestalte brengt een strak design naar voren. Op het voorpaneel kan je een klein OLED-scherm vinden met de instellingen samen met twee draaiknoppen. Je zal de Audiolab M-ONE in zijn volle glorie kunnen bezichtigen tijdens de High End Show van München. Daar worden prijs en release ook bekendgemaakt. Wel weten we al dat je de versterker kan aanschaffen in zwart en wit.