Om het 95-jarige bestaan van B&O, beter gekend als Bang & Olufsen, feestelijk in te luiden heeft de Deense audiofabrikant een nieuwe en hoogwaardige over-ear ANC hoofdtelefoon gelanceerd: ontmoet de Beoplay H95. Naar eigen zeggen garanderen ze de beste geluidskwaliteit, een comfortabel draagcomfort, een mooi afgewerkt design, steengoede noice cancellation, … en nog veel meer!

“Celebrating 95 years of heritage in sound, design and craft excellence. Beoplay H95 is crafted for the ultimate listening experience with long lasting comfort and effective Active Noise Cancellation.”

Bang & Olfusen categoriseert deze gloednieuwe Beoplay H95 hoofdtelefoon als hun paradepaardje. Als we kijken naar de specificaties en features dan zijn wij alvast helemaal overtuigd!

Tijdens het ontwerpproces van de over-ear hoofdtelefoon hebben de ingenieurs draagcomfort én pasvorm hoog in het vaandel gedragen. Dit is vooral gedaan zodat jij eindeloos kan blijven genieten, in de hoogst mogelijke geluidskwaliteit, van jouw favoriete tracks op een aangename manier. Om dat mede mogelijk te maken is er gekozen voor een ovaal design (wat betreft de oorschelpen). De oorkussens zijn gemaakt van memory foam bekleed met lamsleer. Zo krijgt de Beoplay H95 een hoogwaardige en luxueuze uitstraling wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

Als we een klein beetje dieper in de hoofdtelefoon duiken, dan zien we dat er gebruik is gemaakt van 40mm titanium drivers voorzien van neodymium magneten. Deze zijn geplaatst in een gepoorte behuizing. Door gebruik te maken van filters in hun eigen ontwikkelde digitale signaalprocessor garandeert de audiofabrikant de best mogelijke sound.

Een ware troef van de Beoplay H95 hoofdtelefoon is ongetwijfeld de indrukwekkende ruisonderdrukking, aldus Bang & Olufsen. Ze beloven hiermee zelf de meest geavanceerde Active Noise Cancellation van alle hoofdtelefoons binnen hun portfolio.

Eerder waren ze al trendzetter met de komst van hun touch interfaces gemaakt van aluminium, maar met de H95 gaan ze nóg verder. Door het voorzien van een aluminium paneel aan beide zijdes wordt er niet alleen gezorgd voor een high-end look, maar ook voor een aangename en toegankelijke bediening. Aan de rechter oorschelp bepaal je het volume terwijl je aan de linker oorschep de active noise cancelling en transparency kan bedienen.

Als dat nog niet genoeg is, dan is er nog altijd de extreem hoge speelduur van 38 uur. Met maar liefst 1 laadbuurt kan je dus eindeloos blijven luisteren zonder onderbrekingen.

“Enjoy exclusive online access to Beoplay H95 Black headphones in a special edition of only 95 sets worldwide, each with a unique number engraving celebrating our 95-year heritage. SOLD OUT.”

De Beoplay H95 is leverbaar voor 800 euro in het zwart of in het grijs. Om deze feestelijke gebeurtenis kracht bij te zetten heeft Bang & Olufsen de eerste 95 modellen, die ondertussen al de deur uit zijn, voorzien van een uniek nummer. De online verkoop van deze eerste hoofdtelefoons ging gisteren al van start maar door het overdonderende succes zijn ze een dag later al volledig uitverkocht.

Heb jij toch je kans gemist? Geen probleem want vanaf 10 september worden ze opnieuw beschikbaar. Je kan op de website van Bang & Olufsen je gegevens achterlaten en dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden wanneer jouw favoriete hoofdtelefoon terug leverbaar is.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen