De nieuwe seizoenscollectie organiseert een botsing van kleuren in een monochrome stijl van de populairste luidsprekers en hoofdtelefoons van Bang & Olufsen – een rustige kleur, een klassiek en zelfverzekerd bruin en een fris en krachtig roze. Gecombineerd zijn de kleuren eclectisch en progressief en tegelijkertijd zacht en verfijnd. De producten in de collectie zijn de Beoplay H9, Beoplay E6, Beoplay A1 en tot slot de Beoplay P6. 

Beoplay H9

Bang & Olufsen Beoplay H9 Chestnut
Beoplay H9 Chestnut

Een hoogwaardige, draadloze hoofdtelefoon van Bang & Olufsen met een over-ear draagstijl en zachte lederen kussens. Beoplay H9 combineert actieve ruisonderdrukking, een innovatieve aluminium touch-interface, spraakassistent en Bang & Olufsen Signature Sound. Geen lawaai, alleen pure muziek. Tot 25 uur speeltijd. Seizoenskleuren: Peony & Chestnut.

Beoplay E6
De Beoplay E6 van Bang & Olufsen is een lichtgewichte, in-ear draadloze oortelefoon. De oortelefoons hebben het kenmerkende rijke Bang & Olufsen geluid en een veilige, ergonomische pasvorm voor een actieve levensstijl. De oortelefoons hebben een sterke bas en rijk dynamisch geluid. Hiermee zijn de Beoplay E6 ontworpen om indruk te maken. Tot slot zijn deze oortelefoons gemaakt van duurzame materialen en hebben ze zowel een spat- als stofbestendig ontwerp. Seizoenskleuren: Peony.

Bang & Olufsen Beoplay E6 Peony
Beoplay E6 Peony

Beoplay P6

Bang & Olufsen Beoplay P6 Chestnut
Beoplay P6 Chestnut

Een krachtige en draagbare Bluetooth-luidspreker. Het levert een rijke akoestische ervaring, terwijl True360-geluid zorgt voor een gelijkmatige geluidsverspreiding. Voor iedereen die het bekende Bang & Olufsen Signature-geluid overal in huis – of eromheen – wil ervaren. Seizoenskleuren: Chestnut.

Beoplay A1
Een echt draagbare Bluetooth-luidspreker voor muziek en gesprekken. Beoplay A1 is de ideale luidspreker om overal mee naar toe te nemen dankzij de brekende prestaties en een ongekende indruk. Gemaakt voor mensen die geven om geweldig geluid en design. Seizoenskleuren: Tan, Chestnut & Peony.

Bang & Olufsen Beoplay A1 Tan
Beoplay A1 Tan

Prijzen en beschikbaarheid
De adviesprijzen voor de nieuwe collectie zijn als volgt:

  • Beoplay H9: €500
  • Beoplay E6: €300
  • Beoplay A1: €250
  • Beoplay P6: €400
Verkooppunten van het merk bang-olufsen