Met de introductie van de GV11 zet BenQ een projector in de kijker met alles erop en eraan, in ruil voor een aanvaardbare prijs. Het betreft een ‘draagbaar model’ dat een projectiehoek kan realiseren van maar liefst 135 graden. Een automatische verticale ‘keystone’? Dat zeker. De GV11 beschikt over Android TV. Draadloze casting behoort tot de mogelijkheden. Maar daar stopt het niet. Er is niet alleen gedacht aan het beeld maar ook aan het geluid. Nieuwsgierig naar alle verdere details?

De ‘blikvanger’ van BenQ’s GV11 is ongetwijfeld de roterende lens die een ongelofelijk bereik heeft qua projectiehoek. Heb je zin om achterover te leunen en omhoog te projecteren? Dan kan dat. Je bent alvast niet beperkt tot één richting, laat dat duidelijk zijn.

Door de integratie van Android TV 10 ‘serveert’ de GV11 een zee van inhoud. Een greep uit enkele apps die mogelijks tot jouw favorieten kunnen behoren: Prime Video, Hulu, YouTube, … Alles wat nodig is om te streamen, is aanwezig. Casten vanaf elk apparaat, muziek beluisteren, games spelen, …. Het kan allemaal met deze alles-in-één projector. Daarnaast wordt een volledige ondersteuning geboden voor Apple AirPlay.

Onder het ‘mom’ van ‘the show must go on’, zeker wanneer je de afstandsbediening niet meer kan vinden, bedien je de BenQ GV11 zeer eenvoudig via de bijhorende Smart Control app. Deze kan gedownload worden in de Google Play of de Apple App Store.

Zoals eerder gezegd tijdens de introductie van dit nieuwsbericht is er niet alleen gedacht aan het beeld maar ook aan het geluid. 270° Booming Bass Extensions? Check. Speakers met een ‘muzikaal vermogen’ van 5 Watt zijn getuned door treVolo om een kamervullend geluid neer te zetten. Vervorming wordt geminimaliseerd door het zorgvuldig ontworpen, akoestische waveguide design. Betere ‘bass extensions’ worden werkelijkheid.

Een ander belangrijk aspect van de GV11: zijn transporteerbaarheid. Bij levering ontvang je een ‘draagkoffer’ waarbij de ‘kant-en-klare flexibiliteit’ troef is. Een batterij is toegevoegd waardoor je kan genieten van 160 minuten non-stop kijkplezier. Het exemplaar kan overweg met HDMI 1.4b, USB-A en bluetooth. Een projectieafstand van slechts 2,25 meter staat gelijk aan een geprojecteerd beeld van maar liefst 80 inch.

Meer weten? Op BenQ’s website lees je alles over de GV11. De adviesprijs is vastgelegd op 399 euro.

Verkooppunten van het merk benq