Heb jij eerder al eens gehoord van TP Vision? Het is een bedrijf uit Amsterdam dat o.a. televisies ontwikkelt én verkoopt onder de merknaam Philips. Nu laten ze weten dat er binnenkort nieuwe Philips tv- en audioproducten gelanceerd zullen worden die draadloos kunnen samenwerken met DTS Play-Fi.

DTS Play-Fi is een hoog kwalitatief audio-ecosysteem voor muziek te laten weerklinken in je hele woning. Zo bedraagt de resolutie voor het streamen zelfs 24-bit bij 192 kHz. Naar eigen zeggen zou de afspeelnauwkeurigheid minder zijn dan één milliseconde.

 “We combineren het sterke Philips-merk met onze productontwikkeling en ontwerpexpertise, operationele uitmuntendheid en de industriële voetafdruk van TPV. Wij geloven in het creëren van producten die consumenten een superieure audio- en visuele ervaring bieden.”

Het hele systeem is ontworpen door DTS en wordt volledig gestuurd op basis van een app. DTS Play-Fi is er niet alleen voor Philips maar ook nog voor heel wat andere gerenomeerde audiomerken. Televisie’s, mobiele apparaten, soundbars en luidsprekers integreren allemaal naadloos zodat jij kan genieten van een volledige entertainmentervaring op maat.

Philips TP Vision

Het bedrijf zal nu eerst starten om alle Philips Android-tv’s van 2020 om te bouwen naar DTS Play-Fi. Als ze daar in slagen, zal hun volgende stap ongetwijfeld zijn om alle bestaande Philips Android-tv’s van 2019 via firmware-updates ook uit te rusten met DTS Play-Fi.

Daarmee wil TP Vision zorgen voor een nóg uitgebreider aanbod specifiek gericht op de consument. Wil je graag meer weten over TP Vision of DTS Play-Fi? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de blog op hun website voor meer informatie.

Verkooppunten van het merk philips