Reavon. Het Franse merk dat voornamelijk bekend staat om hun hoogwaardige Blu-ray-spelers. Deze bieden naar eigen zeggen een compromisloze geluids- en beeldkwaliteit. De apparaten uit het portfolio worden geprezen als een uitstekende keuze voor veeleisende filmliefhebbers en audioliefhebbers. Iets wat we eerder al mochten ervaren tijdens het reviewen van de UBR-X100 en UBR-X200.

Reavon ontwikkeld Blu-ray-spelers die compatibel zijn met Ultra HD 4K HDR Blu-ray, Blu-ray 3D en SACD-discs. Met een zorgvuldige selectie van hoogwaardige componenten en uitgebreide connectiviteit, inclusief dubbele HDMI- en XLR-uitgangen (gebalanceerd), leveren de schitterende multidisc-players van Reavon uitstekende prestaties. Perfect voor de meest veeleisende kijkers (en luisteraars).

Met de opkomst van streamingdiensten en streamingapparaten hebben disc-spelers hun plaats in de markt moeten herdefiniëren. Terwijl veel merken zich richten op de digitale revolutie, stapt Reavon met een gedurfde en innovatieve benadering naar voren. Hiermee creëren ze nieuwe mogelijkheden in een evoluerende nichemarkt.

Lees ook


Reavon UBR-X100 en UBR-X200: Review blu-ray speler

 


 

Wat de Reavon-spelers onderscheidt, is hun ultrastevige constructie die ontworpen is om absolute stabiliteit te garanderen tijdens het afspelen. Dit resulteert niet alleen in een superstille werking, maar ook in een superieure beeld- en geluidsweergave.

De Reavon Blu-ray-spelers zijn met name geschikt voor installaties in medium tot hoogwaardige thuisbioscopen. Ze vormen de ideale bron voor het aansturen van een breed scala aan projectoren en home cinema audio-processoren. In het gamma van de Reavon disc-spelers  vind je de UBR-X100, UBR-X110 en UBR-X200. Wil je meer weten over deze producten? Kijk dan zeker eens op de website van Reavon. Of, nog leuker, breng een bezoekje aan een plaatselijke AV-handel in jouw buurt. Klaar om volledig ondergedompeld te worden?

Benieuwd hoe wij de Reavon UBR-X100 en UBR-X200 ervaren hebben? Dan is onze interessante video, over beide exemplaren, niet te missen. Licht uit, beeld aan. Actie in 3, 2, 1…

Verkooppunten van het merk reavon