Bang en Olufsen heeft zonet een nieuwe draadloze hoofdtelefoon aangekondigd. De Beoplay H9 zal niet enkel beschikken over een batterij van 14 uur, maar ook over noise-cancellation.

Nu iPhone een smartphone heeft uitgebracht zonder headphone jack worden draadloze modellen steeds aantrekkelijker. Bang & Olufsen presenteert daarom een nieuwe draadloze over-ears, namelijk de Beoplay H9. De focus bij de hoofdtelefoons ligt bij noise cancellation, waarbij de oorkussens worden bedekt met lamsleer om hoge toonhoogtes uit te bannen. Daarnaast heb je nog actieve noise cancelling waarmee het toestel veertien uur zal werken vooraleer de batterij plat is. Opladen kan dan gebeuren in een bescheiden drie uur.

Aan het rechter oorkussen bevindt zich een afstandsbediening. Daarmee kan je de skippen, het volume regelen, de noise cancelling en playback mee controleren. Ook kan je telefoontjes opnemen via deze afstandsbediening. Verder kan je de H9 altijd aansluiten met een 3.5 mm jack voor passief te luisteren. Wanneer de hoofdtelefoon dan verbonden is via Bluetooth met een smart device, kan de slimme batterij de H9 na 15 minuten uitzetten. De Beoplay H9 is verkrijgbaar in zwart en Argilla grijs en kosten je een omgerekende 532 euro en is vanaf december verkrijgbaar.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen