Boenicke Audio komt met een nieuwe center speaker voor thuisbioscopen, gebaseerd op W8-technologie. Deze luidspreker is ontworpen om dezelfde geluidskarakteristieken te bieden als de bestaande Boenicke modellen. Het model is naar eigen zeggen ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een extra dimensie in hun luisterervaring.

Met op maat gemaakte drivers én een hoogwaardige houten kast is deze center speaker een perfecte toevoeging voor zowel thuisbioscoop enthousiastelingen als audiofielen. De speaker is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen, wat resulteert in een heldere en natuurlijke geluidsweergave.

Lees ook


Boenicke W5Review Boenicke W5: Een design koekoeksklok met een gouden vogeltje

 


 

Boenicke Audio heeft een reputatie opgebouwd als één van de meest vooruitstrevende luidsprekerfabrikanten ter wereld. De nieuwe center is hierop geen uitzondering. De speaker is vervaardigd met de hoogste kwaliteit, aandacht voor detail en precisie om de luisterervaring van de consument te maximaliseren. Klinkt goed!

“Met op maat gemaakte drivers en een hoogwaardige houten kast is deze center speaker van Zwitserse makelij een ideale keuze voor thuisbioscoop enthousiastelingen en audiofielen.”

Als je op zoek bent naar een center speaker die de ultieme thuisbioscoop ervaring biedt, dan is de nieuwe Boenicke center speaker mogelijks wel een mooie keuze. Ga zeker eens langs bij een erkende Boenicke-dealer en ontdek zelf deze innovatieve luidspreker met eigen oren.

De adviesprijs varieert tussen de 2.890 en 3.230 euro. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar.

Verkooppunten van het merk boenicke