Cambridge Audio heeft de Melomania P100 over-ear hoofdtelefoons gelanceerd, hun eerste draadloze over-ear model. Deze hoofdtelefoons combineren geavanceerde technologieën met een stijlvol ontwerp, ideaal voor muziekliefhebbers die onderweg zijn.

Geluidskwaliteit

De Melomania P100 is uitgerust met 40mm drivers en Class A/B versterking, wat zorgt voor een nauwkeurige en dynamische geluidsweergave. Met aptX Lossless Bluetooth kunnen gebruikers genieten van onberispelijke muziekoverdracht, terwijl aptX Adaptive zorgt voor een stabiele verbinding in uitdagende omgevingen.

Lange batterijduur

Met een batterijlevensduur tot 100 uur op een volledige lading (60 uur met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld), biedt de P100 langdurig luisterplezier. Bovendien zorgt een snelle oplaadfunctie voor 4 uur afspeeltijd na slechts 5 minuten opladen.

Actieve ruisonderdrukking

De hoofdtelefoons zijn uitgerust met adaptieve hybride actieve ruisonderdrukking, die achtergrondgeluiden effectief elimineert voor een meeslepende luisterervaring. Met de transparantiemodus kunnen gebruikers eenvoudig overschakelen om omgevingsgeluiden te horen wanneer dat nodig is.

Comfort

De Melomania P100 biedt ultiem comfort dankzij visco-elastische traagschuim oorkussens en een zachte vegan leren hoofdband. De lichtgewicht aluminium details zorgen voor maximale duurzaamheid, terwijl de vervangbare batterij en oorkussens de levensduur van de hoofdtelefoon verlengen.

Gebruiksvriendelijkheid

De P100 hoofdtelefoons zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, met intuïtieve bedieningselementen en compatibiliteit met spraakassistenten zoals Siri en Google Assistant. Met de Melomania Connect-app kunnen gebruikers hun luisterervaring personaliseren door geluidsprofielen aan te passen. De app biedt ook firmware-updates en toegang tot een equalizer voor verdere aanpassingen aan het geluid.

Duurzaam ontwerp

Cambridge Audio zet zich in voor duurzaamheid door het gebruik van gerecycleerde materialen en plasticvrije verpakking. De Melomania P100 draagt bij aan het minimaliseren van afval en bevordert een circulaire economie. Dit sluit aan bij de bredere missie van Cambridge Audio om milieuvriendelijke producten te creëren zonder concessies te doen aan prestaties.

Prijs en beschikbaarheid

De Melomania P100 is vanaf nu verkrijgbaar voor €399. Dit prijsniveau maakt de hoofdtelefoon een aantrekkelijke optie voor serieuze luisteraars die op zoek zijn naar hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

De Melomania P100 over-ear hoofdtelefoons van Cambridge Audio bieden een uitstekende combinatie van geluidskwaliteit, comfort en duurzaamheid. Ze zijn ideaal voor zowel casual luisteraars als audiofielen die op zoek zijn naar een hoogwaardige luisterervaring. Ontdek de kracht van geavanceerde audio met de Melomania P100, nu verkrijgbaar bij Cambridge Audio en geselecteerde retailers.

Verkooppunten van het merk cambridge-audio