Electrocompaniet heeft een nieuwe geïntegreerde versterker voorgesteld in haar Classic Line serie. De ECI 80D is de nieuwe geïntegreerde versterker op instapniveau. Deze nieuwe versterker zal Colab High End Audio Import komen voorstellen aan het publiek op de XFI Premium Audio Show als Benelux primeur.

De nieuwe ECI 80D biedt 2 x 80 Watt in 8 Ohm, met behulp van een in eigen huis ontwikkelde klasse A / B-versterker. De ECI-80D werd uitgerust met een ingebouwde RIAA-voorversterker voor platenspelers (ondersteuning voor MM-cartridges), tweeweg Bluetooth HD voor zowel streaming vanaf een iOS, Android-apparaat, Mac of pc, en ook HD-streaming naar een high-end hoofdtelefoon.

Electrocompaniet ECI 80DEr zijn ook 2 single ended analoge ingangen, 5 digitale ingangen (2 COAX, 3 Toslink), 2 hoofdtelefoonuitgangen en natuurlijk het legendarische Electrocompaniet-geluid en unieke esthetiek.

De nieuwe geïntegreerde versterker zal beschikbaar zijn vanaf oktober 2019.

Kom op XFI alvast kennismaken met de ECI 80D bij Colab High End Audio Import in zaal 46.

Het ongelofelijke succesverhaal van de Noorse fabrikant Electrocompaniet begon meer dan 40 jaar geleden met de ontwikkeling van hun 25W versterker, die wereldwijd onthaald werd als één van de beste versterkers van zijn generatie. De filosofie achter hun slagzin: ”If music really matters” vindt men terug doorheen hun ganse lijn, gaande van het high end materiaal uit de Classic Line naar de EC Line, een meer lifestyle gebaseerd multi-room systeem.

Verkooppunten van het merk electrocompaniet