Goed nieuws voor Musical Fidelity, want vol trots kondigen ze een opvolger aan van hun M6 Vinyl phono-versterker die eerder in 2018 al het uitgebreide portfolio van deze audiofabrikant mocht bijtreden. Maak kennis met de Musical Fidelity M6x Vinyl instelbare phono-versterker. Het is nog even wachten voordat hij echt verkrijgbaar zal zijn maar de informatie die al we hebben, delen we hier heel graag ook met jullie.

Er is niet alleen een verschil wat betreft de naam van beide modellen, want onder de behuizing zijn er ook heel wat verschillen en gelijkenissen. Zo is de Musical Fidelity M6x Vinyl bijvoorbeeld uitgerust met drie instelbare ingangen die geschikt zijn voor voor mm- of mc-elementen.

Musical Fidelity M6x Vinyl

“The M6x ViNYL is a very high performance, highly accurate phono MM/MC cartridge amplifier in a beautifully designed and executed casework. We set out to make a phono stage without any practical limits.”

De phono-versterker is zo ontworpen dat de ingangstrap niet overbelast kan worden en dat het uitgangsvermogen altijd behaald kan worden tijdens een normaal gebruik. Onafhankelijk of het nu gaat om single-ended of gebalanceerd. Zo kan jij genieten van jouw favoriete muziek in zijn meest pure vorm, zonder enige vorm van ruis of vervorming.

Musical Fidelity M6x Vinyl

Verder is er nog 1 gebalanceerde ingang en 2 ongebalanceerde ingangen aan boord. Voor de uitgangen kan je kiezen voor de cinc- of XLR- aansluiting (respectievelijk ongebelanceerd en gebalanceerd).

  • Is de ingangsweerstand van jouw mm-elemennt gelijk aan 47 kOhm? Dan kan de capaciteitswaarde ingesteld worden tussen 50 en 400 pF.
  • Is de ingangsweerstand van jouw mc-elemennt tussen de 25 Ohm en 1,2 kOhm? Dan kan de capaciteitswaarde ingesteld worden op 470 pF.

Met de komst van de M6x Vinyl belooft Musical Fidelity ons alvast state-of-the-art audiofiele geluidsprestaties voor een zeer ‘betaalbare’ prijs (tussen aanhalingstekens) van afgerond 1.800,- euro. Je kan als muziekliefhebber of audiofiel kiezen uit een witte of zwarte afwerking.

De phono-versterker heeft een gewicht van 5,5 kg, is 44 x 10 x 38,5 cm groot en past in combinatie met zijn design volledig in het rijtje van de M6 productserie. Wil je graag meer ontdekken over de M6x Vinyl instelbare phono-versterker? Breng dan gerust eens een bezoekje aan de website van Musical Fidelity.

Verkooppunten van het merk musical-fidelity