Maak kennis met de nieuwe ‘kleine’ geïntegreerde versterker van Copland: de CSA70. 100 procent gemaakt op maat van de toegewijde muziekliefhebber. Dit model is volgens Copland in staat om uitzonderlijke audioprestaties te leveren die zijn vermogen én adviesprijs absoluut niet verloochenen. Op vlak van connectiviteit én vermogen wordt er alvast niet teleurgesteld. Klaar voor 70 Watt aan ‘muzikaal vermogen’ (per kanaal)?

De titel van dit nieuwsbericht deed het al een beetje vermoeden maar de gekende audiofabrikant ‘bestempelt’ deze gloednieuwe ‘geïntegreerde’ telg als ‘the new ‘little’ integrated’. In tegenstelling tot zijn grotere ‘familieleden’, lees: de CSA100 en CSA150, maakt de CSA70 geen gebruik van buizen.

Copland CSA70

Deze geïntegreerde versterker heeft ‘aan boord’: vier digitale en drie analoge ingangen, een line out en pre-out aansluiting in combinatie met een 6,3 millimeter hoofdtelefoonuitgang. Ben jij toch meer fan van vinyl? Uitstekend nieuws want er is ook een phono voorversterker ingebouwd.

Kenmerkend zijn vooral de solide opbouw en zeer lage vervorming die ons worden gegarandeerd. De CSA70 heeft dezelfde eindversterkertechnologie binnen ‘handbereik’ als zijn ‘broers’: de CSA100 en CSA150.

Lees ook


Copland CSA 150Audiomerk Copland releaset CSA 150 geïntegreerde versterker

 


 

Door zijn robuuste constructie en geraffineerde ontwerp is deze versterker in staat om de de meest ‘onhandige dynamische belastingen’ aan te sturen. De CSA70 maakt gebruik van een nauwkeurige ‘gemotoriseerde’ volumeregeling. In tegenstelling tot de meeste digitale volumeverzwakkers heeft dit model geen extra elektronica nodig. Goed gezien van Copland!

Benieuwd naar de specificaties? Hieronder een kort overzicht van enkele kenmerken:

  • Vermogen: 2 x 70 Watt (8 Ohm), 2 x 130 Watt (4 Ohm)
Minimale belasting: 2 Ohm
  • Frequentiegebied: 10 Hz – 150 kHz (-3 dB)
  • THD: > 0,06 %
  • Signal / noise IHF-A: > 90 dB
  • Analoge ingangen: 1 x phono / mm (cinch), 3 x ongebalanceerd (cinch)
  • Digitale ingangen: 1 x coaxiale S/PDIF, 2 x optische S/PDIF, 1 x USB (tot 192 kHz)
  • (Draadloze connectiviteit): aptX HD Bluetooth
  • Lijnuitgang: 1 x ongebalanceerd (cinch), 1 x pre-out /ongebalanceerd variabel (cinch)
  • Afmetingen: 43,5 cm x 13,5 cm x 37 cm
  • Verzendgewicht: 13 kg

Natuurlijk betreft dit nog maar een heel, heel korte intrdoctie van al het moois dat de CSA70 van Copland te bieden heeft.

Wil je echt alles tot in detail ontdekken? Surf dan zeker eens naar de website van Copland en laat je, geheel op muzikale wijze, verassen. De CSA70 geïntegreerde versterker komt in twee verschillende afwerkingen: zwart of zilver.