Crystal Cable, het gekende Nederlandse audiobedrijf, zal vanaf begin december hun naam en faam verder zetten onder de noemer van CrystalConnect. Hiermee willen ze de focus van hun merk nog sterker in de kijker zetten en dat is vooral muziekliefhebbers en/of audiofielen in verbinding stellen met muziek.

In hun nieuwe logo zien we die boodschap dan ook duidelijk naar voren komen. Er wordt de combinatie gemaakt tussen een stemvork en tulp. De stemvork weerspiegelt vooral de puurheid en muzikaliteit terwijl de tulp symbool staat voor esthetische schoonheid en het Nederlandse erfgoed.

CrystalConnect

Ze benadrukken ook wel heel duidelijk dat hun kernwaarden en familiebedrijfscultuur wel dezelfde zal blijven, het feit dat de naam en het logo wijzigt verandert hier niets aan. Toekomstgewijs hebben ze de ambitie om de grenzen van wetenschap en technologie verder te blijven verleggen (net zoals ze dat al jarenlang hebben gedaan) om te komen tot innovatieve audioproducten die zorgen voor een indrukwekkende geluidsweergave met als centrale gast: muzikale precisie.

“The new CrystalConnect name reflects the continuous expansion of our product portfolio, which not just connects the elements in your system but establishes that all-important link between you and the music.”

Connect you to music, dat wordt vanaf nu de kernboodschap van CrystalConnect (hoewel dat deze eerder ook al duidelijk werd uitgedragen) die ze op een doordachte manier willen presenteren. Benieuwd naar het volledige verhaal van Crystal Cable of beter gezegd CrystalConnect? Op hun website lees je er alles over, zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Verkooppunten van het merk crystal-cables