Luxe audiomerk Bang & Olufsen heeft een samenwerking aangekondigd met Berluti om een limited-edition ‘collectie’ neer te zetten van een aantal leuke belevingsproducten die de Deense fabrikant eerder al op de markt bracht. Het betreft hier dus bestaande modellen die in een gloednieuw, fraai ‘jasje’ zijn ‘verpakt’. Nieuwsgierig welke modellen zijn inbegrepen?

Deze samenwerking eert het erfgoed en het vakmanschap van beide bedrijven. Tevens combineert het enkele van de meest iconische Bang & Olufsen producten met het emblematische Venezia-leer van Berluti.

“Perfect for urban travellers and digital nomads, Beosound A1 2nd Gen Berluti Edition, Beoplay H95 Berluti Edition, and Berluti’s Sound Pouch are ideal to carry on the go, completed by the addition of Beosound Balance Berluti Edition.”

Dit wordt nog verder uitgebreid met de Beovision Harmony en Beolab 90. Zo wordt de kerst op de ‘muzikale taart’ compleet gemaakt.

Berluti Bang & Olufsen

Het resultaat? Dat is een prachtige samensmelting van kenmerkend geluid, tijdloos design en ongeëvenaarde leerexpertise waarbij vakmanschap wordt verheven. Hierbij gaan vorm en functie volledig hand in hand met elkaar. Aldus Bang & Olufsen.

Berluti en Bang & Olufsen zijn een perfecte match en brengen een gemeenschappelijke passie voor uitmuntendheid samen. De baanbrekende filosofie, technologische innovatie en state-of-the-art design van Bang & Olufsen lopen parallel met de focus van het ‘Maison’.

Lees ook


Bang & Olufsen Beosound A1: ReviewBang & Olufsen Beosound A1 Review

 


 

Benieuwd naar het volledige verhaal achter deze collaboratie? Bekijk dan zeker eens onderstaande video of breng een bezoekje aan de website van B&O en ontdek alles over het Berluti x Bang & Olufsen-portfolio. Ready to ‘elevate’ your audio?

Verkooppunten van het merk bang-olufsen