Integrated Systems Europe. Oftewel afgekort als ‘ISE’. Het is ‘s werelds toonaangevende AV- en systeemintegratiebeurs die, elk jaar opnieuw, heel wat bekijks heeft. Meer bepaald in de ‘Fira de Barcelona, Gran Via’. Deze groots opgezette AV-beurs zou normaal doorgaan van 1 tot 4 februari. Maar door de aanhoudende pandemie laat de organisatie weten dat ze ISE 2022 zullen verplaatsen naar de maand mei.

“We’ve been closely monitoring the conditions in Europe and have been working hard on your behalf to balance health and safety concerns with the need for commerce and in-person interaction.”

Aldus Michael Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events. De afgelopen twee jaar was voor velen een moeilijk tijd geweest. Ook voor de organisatie van ISE 2022. Maar na geluisterd te hebben naar de verschillende betrokken partijen zoals onder andere de exposanten, zijn ze tot het besluit gekomen dat de ‘beste oplossing’ is om de editie van dit jaar (gelukkig) niet te annuleren maar wel uit te stellen met 3 maanden. Meer bepaald naar 10, 11, 12 en 13 mei.

ISE 2022

De organisatie van evenement kijkt er alvast naar uit om jullie binnenkort hartelijk te ontvangen. Met respect voor de geledende corona maatregelen, uiteraard. Op het evenement valt er heel wat te beleven. Hoogstwaarschijnlijk zal voor jullie als lezers de ‘Tech Zone’ omtrent audio het meest relevant én interessant zijn. In onderstaande video wordt er alvast een tipje van de sluier gelicht:

Was jij minder bekend met de ISE beurs en wil jij graag ontdekken wat je zoal mag verwachten? In een inspirerend filmpje, dat terug te vinden is op het YouTube kanaal van de organisatie, wordt in slechts 60 seconden alvast een sfeervolle impressie weergeven. Nieuwsgierig?