Goed nieuws voor het Chinese Shanling want na het succes van de M6 Pro muziekspeler is het tijd voor een opvolger: maak kennis met de M8. De audiofabrikant heeft het nieuws bekend gemaakt via hun Facebookpagina, al houden ze ons wel nog even in spanning. Zo staat er bijvoorbeeld te lezen: more information coming soon. Allen uitkijken daarnaar dus!

Echt veel informatie is er nog niet bekend over de Shanling M8 muziekspeler. Maar het audiomerk licht toch al een tipje van de sluier wat betreft de specificaties van het apparaat. Hieronder een overzicht.

  • Dual AKM AK4499EQ DAC-chips
  • Snelle Snapdragon 430 CPU ondersteund door 4GB RAM
  • 64 GB Opslag
  • Open Android OS
  • Uitwisselbare hoofdtelefoonaansluiting: 2,5 mm gebalanceerd, 4,4 mm gebalanceerd, 3,5 mm ongebalanceerd en 3,5 mm pro

Zelf categoriseren ze de M8 als hun nieuwste vlaggenschip, wat op zijn beurt dan de opvolger wordt van de M6 Pro die ze eerder al lanceerden.

Shanling M8

Moest je nog nooit van Shanling gehoord hebben, het is een Chinees audiobedrijf wat zich o.a. toespitst op het ontwerpen en produceren van draagbare muziekspelers. Door hun uitgebreide portfolio, binnen verschillende prijsklassen, zijn ze ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de sector.

Zoals we eerder al vertelden is er nog niet veel meer informatie vrijgegeven. Wij hopen dan ook, samen met jullie, dat daar snel verandering in komt. Benieuwd hoe de M8 zich verder zal manifesteren ten op zichte van zijn ‘kleinere broer’!

Verkooppunten van het merk shanling