Naim heeft alvast erg leuk nieuws te melden: vanaf 4 oktober 2022 zal de bestaande Naim app er net wat anders uitzien. Het software team liet weten op hun forum dat het weldra extra producten kan ondersteunen die ‘App-enabled’ zijn. Naim communiceert dat er in de toekomst nog meer functies aangeboden kunnen worden.

Het staat als een paal boven water dat Naim en Focal elkaar heel vaak opzoeken. In het verlengde daarvan wordt de huidige Naim applicatie net wat uitgebreider. Er wordt vanaf 4 oktober ondersteuning geboden voor enkele nieuwe producten van Focal. Als dat geen goed nieuws is?

Focal & Naim app

Maar dat is niet het enige: gebruikers van Apple devices (lees: iPhone of iPad) moeten minstens beschikken over iOS 13.1. Waarom ze regelmatig de minimaal ondersteunde iOS-versie verhogen? Heel simpel: zo zorgt Naim ervoor dat de app gebruik kan maken van de nieuwste Apple functies. Om deze mooie ‘combo’ in de app te visualiseren, wordt het icoon aangepast om aan te geven dat de app zowel Focal als Naim producten ondersteunt.

Heb je automatische updates ingeschakeld op je apparaat? Dan hoef je verder niets te doen. De meest recente versie wordt in dat geval automatisch geïnstalleerd. Update je liever handmatig? Navigeer dan zeker naar de Apple App Store of Google Play Store en voer de update uit (van zodra deze beschikbaar is).

Het Naim team beklemtoont dat ze erg blij zijn om de nieuwe app met jullie te delen. Zoals altijd is jouw feedback meer dan welkom.

Verkooppunten van het merk naim