Place your Beosound Stage soundbar and your TV on a minimalist designed Bang & Olufsen floorstand to create and interrelated and freestanding TV experience. Veel meer dan dit is er niet nodig om de gloednieuwe Beosound Stage Floor Stand van het gekende Bang & Olufsen te introduceren.

Het betreft hier een vloerstaander om je televisie op te bevestigen, maar het gaat nog veel verder dan dat. Dankzij het ingenieuze ontwerp wordt het mogelijk gemaakt om ook jouw Beosound Stage soundbar hierop te bevestigen. Makkelijk toch?

“The Beosound Stage, a Powerful Dolby Atmos Soundbar. Take the TV experience to a different level with Beosound Stage, a beautifully crafted soundbar that sounds as good as it looks.”

In principe kan de Beosound Stage Floor Stand gebruikt worden in combinatie met elke televisie die een diagonaal heeft van 40 inch tot maximaal 65 inch. Maar de gerenomeerde audiofabrikant voegt er nog aan toe dat de stand vooral is geoptimaliseerd voor LG OLED televisies uit de C-reeks (bij 48 inch, 55 inch en 64 inch).

De ontwerpers hebben gekozen om zich voor het design te baseren op de VESA-standaard. De Floor Stand kan een gewicht aan van 25,6 kilogram. Over de bekabeling moet je je alvast geen zorgen maken dankzij het handige en bovendien ingebouwde kabelmanagementsysteem.

Bang & Olufsen heeft zich voor de voet zich laten inspireren op die typische 16:9-verhouding van tv’s. Hier maken ze dan zelf de kanttekening dat de Beosound Stage Floor Stand als het ware de schaduw wordt van het scherm waarbij de verhouding wordt geprojecteerd op de vloer. Ingenieus gevonden toch?

Heb jij dus een Beosound Stage-soundbar in huis en ben je toevallig nog op zoek naar een handige standaard voor je televisie aan te bevestigen? Met de nieuwe Bang & Olufsen Beosound Stage Floor Stand zit je helemaal goed!

Je haalt hem al in huis voor een adviesprijs van 700 euro. Wil je graag meer weten? Bezoek dan gerust eens de website van Bang & Olufsen of ga hem ontdekken bij een dealer in jouw buurt.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen