Maak je op voor een harmonieuze én meeslepende geluidservaring. Perfect geschikt voor zowel audiofielen als muziekliefhebbers. Waarom? De langverwachte Noir et Blanc Brussels Hifi Show keert terug voor zijn 2023-editie. Markeer alvast de data in je agenda: 14 én 15 oktober 2023. Klaar om volledig ondergedompeld te worden in een wereld van hoogwaardige geluidsapparatuur?

Net zoals vorig jaar wordt het leuke evenement gehost in Bluepoint te Brussel. De Noir et Blanc Brussels Hifi Show opent zijn deuren van 10u tot 18u en dit allemaal gratis. Gratis parking staat voor je klaar, dus je kan zonder zorgen genieten van de sfeervolle belevingsproducten. Met heel wat gerenommeerde fabrikanten die zich presenteren in 20 luisterruimtes, belooft de show een ware traktatie te worden voor de zintuigen.

Ontdek de nieuwste producten die dit najaar op de markt zijn gebracht. Beleef  productdemonstraties en maak kennis met speciale gasten uit de industrie. De Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2023 wordt ongetwijfeld het hoogtepunt voor iedereen met een gedeelde passie voor muziek en hoogwaardige audiotechnologie. Met andere woorden: het zal een weekend te worden waarbij hoogwaardig geluid, emotie en verfijning centraal staan.

Als we een blik werpen op de affiche, zien we opnieuw heel wat gerenommeerde merken. NAD, Pro-Ject, Advance Paris, Totem, Rega, NuPrime Audio, … om er maar enkele te noemen. Hieronder vind je alvast een volledig overzicht.

Dus, beste muziekliefhebbers en audio-enthousiastelingen: zorg ervoor dat je 14 en 15 oktober 2023 vrijhoudt in je agenda. De Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2023 belooft een indrukwekkend en boeiend evenement te worden. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, vergezeld door een weergaloze muzikale ervaring. De organisatie kijkt er naar uit om je te verwelkomen.

Kan je, net zoals ons, niet wachten tot 14 en 15 oktober? Geen nood, wij blikken graag terug op de editie van vorig jaar met deze video. Save the date!

Verkooppunten van het merk totem