Bij Panasonic staat de tijd absoluut niet stil, hun SC-PMX802 hifi-systeem is nog maar net voorgesteld of het is alweer tijd voor een nieuwe telg die hun productportfolio verder mag uitbreiden: maak kennis met de ‘slimme’ SC-HTB490 soundbar.

“Ervaar filmisch geluid met krachtige, zware bass.”

In een muzikale notendop: het SC-HTB490 model is ontworpen voor iedereen die graag alles wilt horen en voelen, tot in het kleinste detail toe. Je kon het hierboven al lezen dat er een filmisch geluid wordt beloofd met een krachtige bass. Natuurlijk, om hiervoor te zorgen heeft Panasonic een bijhorende subwoofer ontwikkeld. Draadloos gebruiksgemak staat voorop.

De slank opgevatte soundbar integreert naadloos met bijvoorbeeld hun eigen FY21 Core LED-tv’s. Daardoor wordt er een maximale kijkervaring gegarandeerd. Met bluetooth kan je eenvoudig streamen vanaf slimme apparaten.

Lees ook


Panasonic SC-PMX802Panasonic SC-PMX802: het nieuwste hifi-systeem

 


Een indrukwekkend uitgangsvermogen van maar liefst 160 Watt? Daar wordt voor gezorgd met de twee vooruit gerichte luidsprekereenheden van 4,5 x 12 cm. Geluidsprestaties worden verder nog geoptimaliseerd dankzij de ingebouwde basreflexpoort.

Geïnteresseerd om meer te weten te komen over de SC-HTB490 soundbar en subwoofer? Je ontdekt er hier alles over.

Verkooppunten van het merk panasonic