Definitive Technology heeft tijdens het CES event in Las Vegas nieuwe zuil- en centerluidsprekers gelanceerd. Die zouden deel uitmaken van hun reeds bestaande Demand-serie.

Zuilenluidsprekers D15 en D17 zijn beide voorzien van een dome tweeter gemaakt uit aluminium van 1 inch met een 20/20 Wave Alignment Lens. Deze tweeter zorgt voor een nauwkeurigere geluidsweergave omdat ie diffractie weet te voorkomen. Zo kunnen muziekliefhebbers genieten van een luisterervaring met een goede balans. Het gepatenteerde BDSS (Balanced Double Surround System) systeem van Definitive Technology zorgt voor een krachtige bas een enorm gedetailleerd middenbereik, toch zeker als je het vergelijkt met andere drivers van hetzelfde formaat.

Definitive Technology Demand

De D15 en D17 zorgen niet enkel en alleen voor een ruimtevullend geluid, maar bovendien ligt het ontwerp ook in dezelfde stijl als de geluidservaring. Het zijn twee stijlvolle luidsprekers die toch zorgen voor een hoogwaardige geluidservaring.

Daarnaast lanceert Definitive Technology ook de D5C center luidspreker, deze sluit heel goed aan op de zuil- en boekenplankluidsprekers van de Demand serie. Volgens het audiomerk zou dit samenspel moeten zorgen voor een meeslepende thuisbioscoopervaring.

De D5C is voorzien van dubbele mid-range drivers van 5,25 inch en een aluminium dome tweeter. De drivers en tweeter zorgen samen voor een ongelofelijk nauwkeurig en rijk geluid.

Ook het industriële en toonaangevende design doet heel erg denken aan Definitive Technology. Aan de buitenkant is te zien dat er heel wat handwerk bij te pas komt en dat alles zorgvuldig tot in de kleinste puntjes is uitgewerkt.

Voor meer informatie en prijzen over bovenstaande luidsprekers uit de Demand-serie kan je een kijkje nemen op de website van Definitive Technology.

Verkooppunten van het merk definitive-technology