Zoals jullie waarschijnlijk al konden zien aan onze AV2D agenda, zitten er de volgende maanden weer heel wat leuke evenementen aan te komen waarbij jij in de mogelijkheid wordt gesteld om te genieten van weergaloos geluid. Zo kan je bijvoorbeeld terecht op zondag 28 november bij Peter van AudioPerfect in Oostkamp voor een wel heel leuke demonamiddag. De titel luidt als volgt: budget- en huiskamervriendelijke hifi. Nieuwsgierig naar wat je mag verwachten?

Je zal op 28 november in de mogelijkheid gesteld worden om kennis te maken met betaalbare en toch ‘echte’ high fidelity met slechts 1 toestel en 2 luidsprekers. Toestel en luidsprekers zijn erg budget- en huiskamer/vrouwvriendelijk.

AudioPerfect zal hiervoor gebruik maken van de streaming CD-receiver Sonoro Maestro (€ 1.500,-). De luidsprekers zijn de Piega Ace 50 (vanaf € 2.180,- per paar).

Klinkt alvast als muziek in onze oren. Wil jij erbij zijn op zondag 28 november van 14u tot 17u? Stuur dan een e-mail naar peter@audioperfect.be.

Plaats van afspraak is in de Dom van Asschestraat 2, Oostkamp. Let wel op: een Covid19-certificaat is verplicht. AudioPerfect laat ook weten dat, naargelang regeringsbeslissingen, de demonamiddag kan worden geannuleerd. Laat ons alvast hopen dat dat niet gebeurd. Fingers crossed!

Verkooppunten van het merk sonoro