Guru is het nieuwe luidsprekermerk dat AudioPerfect recentelijk heeft toegevoegd aan hun assortiment. Om dit ‘in de kijker’ te zetten, organiseert Peter een interessante demonamiddag op zondag 26 maart 2023 (tussen 14u en 18u). Tijdens deze namiddag kan je kennis maken met het 28-model. Benieuwd wat je mag verwachten?

Een wonderlijk volwassen sound dat neergezet wordt door prachtige Guru-speakers. Klinkt als muziek in de oren. Als je weet dat het 28-model héél bescheiden afmetingen heeft, dan is het zeker de moeite waard om zelfs een je oor te luister te leggen. Een breed pallet aan muziek? Dat zeker.

AudioPerfect Guru

Dit alles wordt gecombineerd met apparatuur van merken zoals Lyngdorf, 432EVO, Audes en Supra. Hieronder een overzicht:

  • Versterking/DAC: Lyngdorf
  • Bron: 432EVO
  • Stroom: Audes
  • Snoeren: Supra

Heb jij interesse om deze demo bij te wonen? Laat het zeker weten aan AudioPerfect. Dat kan door een e-mail te sturen naar peter@audioperfect.be. Deze demonamiddag gaat door op het ‘vertrouwde adres’: Dom Van Asschestraat 2, 8020 Oostkamp (België).

Kan je helaas niet aanwezig zijn? Geen zorgen: later dit voorjaar heeft AudioPerfect nog een demonamiddag op de planning staan: gebuisd en toch geslaagd. Deze namiddag staat in het teken van buizen- én transistorversterking. Wil jij dit niet missen? Houdt dan zeker zondag 23 april 2023 (14u tot 18u) vrij in je agenda.

Verkooppunten van het merk guru