Tijdens de D&M conventie liet Denon zijn nieuwste draadloze oortelefoons voor het eerst zien. De AH-W150 zijn in-ears speciaal gemaakt voor sporters. Ze zijn waterdicht en beschikken over betere bluetooth dan hun voorganger.

Bluetooth hoofdtelefoons kampen tegenwoordig nog steeds met slechte kwaliteit. Het verhaal van storing en verplaatsend geluid zal je in overvloed vinden met een simpele Google search. Wel zullen er binnenkort toestellen verschijnen die betere kwaliteit brengen. Een voorbeeld zijn de Gear IconX van Samsung. Ze zien er veelbelovend en funcitoneel uit. Hetzelfde kan gezegd worden over de nieuwe in-ears van Denon, de AH-W150.

De in-ears zijn voorzien van een betere draadloze verbinding. Bij het vorige model viel het geluid wel eens weg wanneer je de smartphone van broekzak wisselde. Volgens de fabrikant is dat nu echter verleden tijd. De nieuwe versies zullen een verbetering brengen op de huidige Bluetooth 3.0 van de AH-W150. Verder zijn de in-ears met elkaar verbonden via een kabel die je op het achterhoofd plaatst. Ze zijn voorzien van hangers, waardoor ze perfect zijn om te gebruiken tijdens sportactiviteiten.

Bovendien is de nieuwe AH-W150 ook waterbestendig om zweet en regen buiten te houden. De vorige versie kon nog wel tegen zweet, maar volgens Denon werd het na een regenbui al moeilijker. De nieuwe in-ears kosten €99. Wanneer ze precies op de markt zullen verschijnen is nog niet bekend.

Verkooppunten van het merk denon