Vandaag heeft Denon, wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige home entertainment en persoonlijke audioproducten, hun nieuwste Home Soundbar 550 uitgebracht: een hoogwaardige, compacte soundbar die het Denon Home-assortiment verder uitbreidt met fantastisch tv-geluid. De nieuwe Denon Home Soundbar 550 is voorzien van Dolby Atmos, DTS:X, Alexa (beschikbaar vanaf deze lente) en HEOS Built-in voor indrukwekkende 3D-bioscoopervaringen in combinatie met een compact soundbardesign.

Denon soundbarDe soundbar kan standalone gebruikt worden of uitgebreid worden met andere draadloze Denon Home-speakers, zoals bijvoorbeeld de Denon Home 150, 250 en 350. Deze kunnen allemaal worden geïmplementeerd als achterste surroundkanalen. Muziekliefhebbers die graag een krachtiger basgeluid willen, kunnen bijvoorbeeld de DSW-1H draadloze subwoofer apart toevoegen voor een realistischere bioscoopervaring.

De Home Soundbar 550 is voorzien van geavanceerde akoestische hardware, zorgvuldig afgesteld en biedt naar eigen zeggen alles wat je nodig hebt voor 3D-surroundgeluid zonder dat ie al teveel ruimte in beslag neemt. Handig toch?

Lees ook


Denon AVR-X2700H review

Review: Denon AVR-X2700H

 


 

Dankzij de ingebouwde microfoons functioneert de Denon Home Soundbar 550 als een Alexa-afstandsbediening, zoals bijvoorbeeld een Echo of Dot. Door het gebruik van spraakopdrachten om het volume van de soundbar te bedienen, ingangen te kiezen en geluidsmodi te selecteren (Music, Movie, Pure). Voor extra gemak wordt het bedieningspaneel van de soundbar automatisch verlicht als er een gestrekte hand in de buurt komt.

De Denon Home Soundbar 550 is eenvoudig te installeren en kan worden bediend met behulp van de meegeleverde afstandsbediening en de meeste tv-afstandsbedieningen, de HEOS-app, het verlichte bedieningspaneel, of Alexa-spraakopdrachten. Je kan de soundbar dus op allerlei manieren bedienen, afhankelijk van jouw situatie. Dankzij eARC-connectiviteit (verbeterde Audio Return Channel), levert de Soundbar 550 fantastische geluidskwaliteit via een enkele HDMI-verbinding met de tv.

Vanaf begin februari 2021 is de Home Soundbar 550 beschikbaar voor pre-order bij de officiële verkooppunten en via de webshop van Denon. De hoogwaardige 3D-soundbar zal effectief verkrijgbaar worden vanaf half februari 2021. Allen uitkijken daarnaar dus.

Wil je meer weten? Surf dan zeker eens naar de website van Denon.

Verkooppunten van het merk denon