Heb jij er altijd al eens van gedroomd om je eigen luidsprekers in elkaar te knutselen? Dan helpt Falcon Acoustics je alvast heel graag met de komst van hun Falcon Acoustics Q7 MiniMonitor ‘Complete@Home’ luidspreker systeem.

Je eigen luidsprekers zelf ontwerpen van A tot Z zit er niet in, maar zelf de handen uit de mouwen steken om de Q7 MiniMonitor tot zijn muzikaal recht te laten komen in jouw (luister)ruimte? Dat ongetwijfeld wel!

“Falcon Acoustics is pleased to announce the re-introduction of the Falcon Acoustics Q7 Mini-Monitor “Complete@Home” Loudspeaker system.”

Een Complete@Home DIY luidspreker systeem, het klinkt op het eerste zicht misschien een beetje vreemd maar niet is minder waar. Ren nu zeker nog niet meteen naar je garage om er alvast wat gereedschap bij te halen want bij de levering van dit DIY luidspreker pakket komen alle benodigde materialen, gereedschappen, … om deze Q7 MiniMonitors in elkaar te zetten.

Solderen? Dat er komt er helaas net niet aan te pas. Dankzij de online handleiding en bijhorende video zorgt Falcon Acoustics er alvast voor dat je in ongeveer een tweetal uurtjes het Q7 MiniMonitor ‘Complete@Home’ luidspreker systeem in elkaar hebt staan.

Lees ook


Falcon Acoustics LS3/5AFalcon Acoustics gaat haar BBC LS3/5A prototype luidsprekers uit 1974 opnieuw maken

 


 

Benieuwd naar de specificaties? Hieronder een overzicht:

  • Frequentiegebied: 60 Hz – 20 kHz (+/- 3dB)
  • Impedantie: 15 Ohm
  • Gevoeligheid: 83dB (2,83 V/m)
  • Vermogen: 15 – 50 Watt
  • Afmetingen: 30,9 x 19 x 23 cm
  • Gewicht: 6 kg per luidspreker, 15 kg per paar

En dan rest er natuurlijk nog dé hamvraag: op welk budget moet je rekenen als je deze leuke set DIY speakers in huis wilt halen? Wel, vanaf £ 995 kan je zelf al genieten van het Q7 MiniMonitor ‘Complete@Home’ luidspreker systeem van het Britse Falcon Acoustics.