Bluesound, het gerenommeerde merk dat wereldwijd bekend staan om voornamelijk hun hi-res draadloze multiroom oplossingen, kondigt een gloednieuwe software-update aan voor hun PULSE SOUNDBAR+. Om alvast een tipje van de sluier te lichten: Dolby Atmos heeft hier iets mee te maken…

De BluOS 3.16 update zet naar eigen zeggen een onvergetelijke 3D-geluidservaring neer van je favoriete films, muziek, games of shows. Zoals hierboven al vermeld biedt de PULSE SOUNDBAR+ vanaf nu ondersteuning voor Dolby Atmos. Maar dat is niet het enige want er zijn ook 4 virtualisatieprofielen beschikbaar die elk garant staan voor de beste ervaring. Er is een keuze tussen Movie, Music, Late Night en Off. Hierdoor beschikken eindgebruikers over nog meer mogelijkheden om het geluid volledig af te stemmen op de content die wordt afgespeeld en hun eventuele luistervoorkeuren.

Bluesound PULSE SOUNDBAR+ BluOS 3.16

Bij Bluesound zijn ze dan ook enorm verheugd om BluOS 3.16 voor te stellen. Met inbegrip van een Dolby Atmos integratie. Andere merken besteden misschien iets minder aandacht aan de audiokwaliteit bij het implementeren van nieuwe technologieën in hun soundbars, maar bij Bluesound staat geluidskwaliteit resoluut voorop. Dat zegt Matt Simmonds, Product Manager bij Bluesound. Bij Bluesound hebben ze ervoor gezorgd dat het timbre van de audio overal hetzelfde blijft tijdens het luisteren. Hierbij staat een natuurgetrouwe klank centraal.

Lees ook


Teufel REAL BLUE TWS in-ears: mini formaat met een maxi sound

 


 

Content die gecodeerd is in Dolby Atmos biedt natuurlijk de meest realistische ervaring. Alle inhoud, gaande van tweekanaals tot helemaal zeven kanalen, kan worden gevirtualiseerd om gebruikers een breder, hoger en meer omhullend geluidsbeeld te bieden.

“BluOS 3.16 update brings an unforgettable 3D sound experience to your movies, music, games and shows.”

Benieuwd naar alle verdere details over de BluOs 3.16 update, specifiek voor de PULSE SOUNDBAR+? Surf dan zeker eens naar bluesound.com en lees er alles over.

Verkooppunten van het merk bluesound