Binnen de Ace Wireless luidsprekerserie voegt Piega een nieuweling toe aan het portfolio: de Sub Medium. Een subwoofer met een opmerkelijk design dat op het eerste zicht alvast erg fraai oogt. Volgens de Zwitserse fabrikant maakt dit exemplaar indruk met een punchy, diepe bas. Perfect om jouw home cinema of stereosysteem ‘af te werken’. Een heel ‘aparte’, kleine én krachtige subwoofer die uitpakt met heel wat moois. Benieuwd?

Eén van de ‘pijlers’ die Piega in de kijker zet: plug & play. De Sub Medium is een ideale aanvulling op hun Ace Wireless assortiment. Deze telg kan eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd. Overigens kan het aangesloten worden op elk apparaat dat compatibel is met WiSA. Natuurlijk kan de Sub Medium ook via een kabel aangesloten worden op een klassiek, passief systeem. Een naadloze integratie met Piega luidsprekers? Check, dubbel check.

We horen je nu al denken: hoe is dit model precies opgebouwd? Er is gekozen voor een aluminium behuizing. Een ongelooflijk nauwkeurige basweergave wordt realiteit. Aldus Piega. Qua design is de Sub Medium voorzien van een compact, afgerond aluminium profiel met een diameter van slechts 23 cm. Er wordt gesproken over een gesloten kastconstructie. Een naadloze integratie in verschillende interieurs dankzij de moderne look en high-end afwerking? Een visueel hoogtepunt gegarandeerd.

Op vlak van muzikaliteit laat de Sub Medium ‘geen steken vallen’ dankzij de lineaire basweergave. Twee 8 inch drivers zijn perfect afgestemd op het ‘volume’ van de kast. De Sub Medium maakt gebruik van dezelfde digitale filters en algoritmen als de Ace Wireless-serie. Over het volledige bereik is de basweergave lineair.

“It also adjusts to the selected volume (dynamic loudness correction) and thus ensures thumping bass at all times.”

Nieuwsgierig naar de specificaties?

  • Design principe: gesloten actieve bas subwoofer
  • Uitgangsvermogen: 240 Watt (< 1% THD) / 300 Watt (< 10% THD)
  • Frequentiebereik: 18 Hz – 160 Hz
  • Connectiviteit: WiSa (draadloos) – data snelheid: 48 – 96 kHz / 24 bit
  • Fysieke ingangen: analoog RCA + analoog stereo (gebalanceerd)
  • Afmetingen: 23 × 27 × 46,5 cm
  • Gewicht: 17,5 kg

Qua uitvoeringen is de Sub Medium beschikbaar in het zilver, zwart of wit. De zwarte en zilveren Sub Medium maken indruk met een gezandstraald oppervlak voor een innovatieve textuur. Inclusief een gevoel dat perfect harmonieert met het nieuwe, afgeronde en moderne design.

Benieuwd naar meer? Je ontdekt er hier alles over.

Verkooppunten van het merk piega