Heb jij altijd al gedroomd van een eigen Home Cinema bij jouw thuis? Dan heb je de keuze. Ofwel ga je ‘DIY-gewijs’ aan de slag, onze eigen Home Cinema serie die te bekijken is op YouTube helpt jullie daarbij alvast verder op weg. Maar als je wil gaan voor dé ultieme beleving dan is het erg belangrijk dat je een specialist onder de arm neemt die jou begeleidt van begin tot eind. Zo kan je bijvoorbeeld terecht bij Cinedream in Breendonk, Bonheiden en Wijnegem om jouw Home Cinema droom te realiseren. En die droom kan beginnen op de website van Cinedream dankzij hun unieke Home Cinema Designer. Klaar om volledig ondergedompeld te worden?

Daar is ie dan: de eigen ontwikkelde Home Cinema Designer 2.0 van Cinedream die te bereiken is via deze link. Kort samengevat is dit een interactieve applicatie waarmee jij, als fervent filmliefhebber, in de mogelijk wordt gesteld om in realtime jouw eigen ruimte te configureren. Er dienen slechts enkele eenvoudige ‘stappen’ doorlopen te worden om te komen tot een persoonlijke configuratie van jouw Home Cinema die werkelijkheid kan worden.

In verschillende stappen wordt jij als consument geholpen doorheen het volledige ‘proces’. Alles start natuurlijk bij de ruimte zelf: wat zijn de afmetingen? Wat moet de kleur van de vloer worden? Wens je graag LED-verlichting? In een volgende stap zal er gekeken worden naar de scherm en projectie. Welk type van projectie is er nodig: ‘front projectie’ of toch liever ‘Ultra Short Throw’? Andere aspecten waaronder de afstand tot het scherm en de breedte zijn instelbaar.

Lees ook


Zappiti CinedreamVoorstelling van de nieuwe generatie Zappiti mediaspelers bij Cinedream

 


 

Van zodra deze ‘parameters’ gekend zijn kan er verder worden gekeken naar de audio. Welke ‘surround type’ wens jij en welke set-up van speakers kan jouw ‘Home Cinema behoefte’ het best invullen? In deze stap kan je het allemaal zelf bepalen. Een akoestisch transparant scherm nodig? Dankzij de Home Cinema Designer van Cinedream kan jij dit zeer eenvoudig in- of uitschakelen.

In een professioneel uitgeruste Home Cinema is het zitcomfort natuurlijk erg belangrijk. Ook dat is mee opgenomen in deze interactie ‘tool’. Er is de keuze tussen bioscoopstoelen en -zetels. Afhankelijk van de gekozen optie zijn er dan weer verschillende modellen waaruit gekozen kan worden. Overigens zijn het aantal stoelen en rijen volledig persionaliseerbaar.

Benieuwd hoe dit alles precies in zijn werk gaat? Dan is het zeer aan te raden om de bijhorende video te bekijken die Cinedream maakte om deze bijzondere applicatie aan jullie voor te stellen:

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Maak hier gerust een start met dé unieke Home Cinema Designer van Cinedream en ontdek het allemaal.

Verkooppunten van het merk optoma