De MOTIV GO luistert moderne woonomgevingen op met zijn simpele elegantie en het krachtige, kamervullende geluid waar Teufel bekend om staat. Dat is de belofte van het gerenommeerde Teufel bij de lancering van hun gloednieuwe MOTIV GO stereoluidspreker.

Teufel MOTIV GOOndanks zijn compacte omvang weet de MOTIV GO toch een krachtig en optimaal geluid neer te zetten in elke kamer. En dat mogen we wel vrij letterlijk nemen want met zijn spatwaterdichte bescherming volgens de IPX5-norm kan deze luxe speaker probleemloos geplaatst worden in bijvoorbeeld een keuken of badkamer.

Onder de behuizing vinden we twee fullrange drivers terug die ondersteund worden door twee passieve basdrivers die instaan voor de lagere frequenties. Mede dankzij de geïntegreerde Dynamore®-technologie wordt er een wijds stereogeluidsbeeld geprojecteerd die duidelijk hoorbaar zijn in elke hoeken van de kamer.

Met de 
de Teufel MOTIV GO heb je altijd en overal muziek bij de hand dankzij een handige app voor op je smartphone. Verwacht je al maar aan podcasts, luisterboeken, hoorspelen en zowat alle radiozenders ter wereld.

Uiteraard valt er nog veel meer te ontdekken over deze stereoluidspreker die bovendien leverbaar in een zwarte of zilveren afwerking. Benieuwd naar wat deze stereoluidspreker nog allemaal in petto heeft? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Teufel!

De MOTIV GO is momenteel al verkrijgbaar en gaat over de toonbank voor 249,99 euro.