In aanloop naar de feestdagen die er in december zitten aan te komen, organiseert Eglantier Hi-Fi niet één maar wel twee leuke vinyl luisteravonden. Dat doen ze natuurlijk niet alleen. In samenwerking met invoerder Joenit zetten ze Rega, Totem en Chord Electronics in de hoofdrol tijdens deze twee ‘events’ die niet te missen zijn. Zeker als je kijkt naar hetgeen dat er zal opgesteld staan.

Op donderdag 16 of vrijdag 17 december kan je terecht bij Hifi speciaalzaak Eglantier in Mechelen, telkens van 15u tot 21u, voor een unicum in België. Wat dit juist inhoudt? Eglantier heeft de topcombinatie van Rega permanent op demo staan in de winkel.

Lees ook


Totem Element Fire V2 reviewTotem Element Fire V2: Review

 


 

Hieronder mogen we rekenen op de Planar 10 draaitafel van Rega in combinatie met het Rega Aphelion2 MC-element. Dit alles wordt gekoppeld op de Aura Reference MC Phono-versterker. Deze referentie set zal te beluisteren zijn in combinatie met versterking van de Chord Electronics ULTIMA. En als luidsprekers is er resoluut gekozen voor de Element speakers van Totem.

Wil jij deze prachtige blikvangers graag eens aanschouwen? Zowel met je ogen als oren? Dan ben je van harte welkom op donderdag 16 of vrijdag 17 december in de Battelsesteenweg 255 te Mechelen (2800). Uiteraard is alles volledig gratis maar reserven is wel verplicht via deze link.

Lees ook


Chord Electronics Hugo TT2 reviewChord Electronics Hugo TT2: Review

 


 

Met Sinterklaas, Kerstmis en nieuwjaar in het vooruitzicht, misschien wel niet slecht om, al dan niet eerder dan 16 of 17 december, inspiratie op te doen voor enkele mooie ‘muzikale geschenkjes’.

Wil je meer weten? Surf dan zeker eens naar de website van Eglantier of Joenit en laat je verassen door al het moois dat ze jou te bieden hebben.

Verkooppunten van het merk rega