Etymotic stelt ons voor aan hun spiksplinternieuwe paradepaardje, speciaal ontwikkeld voor echte audiofielen die maar al te graag het onderste uit de ‘muzikale kan’ willen halen: ‘s werelds meest nauwkeurige multi-driver in-ears. Ook wel beter gekend als de EVO.

Naar eigen zeggen hebben de ingenieurs, met de komst van de EVO, de grenzen verlegd met een speciaal op maat gemaakte ‘triple armature driver module’. Volledig gebalanceerd uiteraard en dat gecombineerd met een tweeweg-crossover.

Er wordt een superieure afdichting belooft tussen het oor en de in-ears die de muzikaliteit alleen maar ten goede komt. De Etymotic-ontwerpers hebben de vorm van het oor nauwkeurig bestudeerd en gezocht naar de meest comfortabele pasvorm voor bijna iedereen. Nieuwsgierig naar het design?

“The first multi-driver from Etymotic. Scientifically engineered for accuracy with the purest bass.”

Er wordt een frequentierespons opgegeven van 20 Hz tot 16 kHz. De impedantie is vastgelegd op 47 Ohm en er wordt een gevoeligheid gegarandeerd van 1 kHz – 99 dB (SPL @ 0,1V).

Lees ook


Etymotic stelt nieuwe reeks draadloze producten voorEtymotic ER2XR-BT

 


 

De Evo wijkt sterk af van de bekende geanodiseerde ‘bodies’ van hun ER-lijn. Door het spuitgieten hebben ze nu een andere weg ingeslagen. Metaalpoeder en hars wordt met elkaar vermengd en vervolgens nauwkeurig in een vorm gegoten, verwarmd en onder druk gezet met als resultaat: fraaie audiofiele EVO in-ears van Etymotic.

Sta jij op dit moment te popelen om meer te ontdekken over de EVO? Goed nieuws dan want alle verdere details kan je ontdekken op de productpagina van dit leuke belevingsproduct dat ook jij in huis kan halen.