Ben jij een trotse bezitter van een Denon AVC-A110, AVC-X8500HA, AVC-X6700H, AVC-X4700H, AVC-X3700H, AVR-X2700H / DAB of AVR-S960H? Ontdek dan de AVS-3 HDMI switch die Denon heel recentelijk voorstelde. Een 3 in, 1 uit ‘verdeelbox’ die het mogelijk maakt om tot wel drie 8K en 4K/120 Hz-bronapparaten extra toe te voegen aan jouw entertainmentsysteem. Erg handig, toch?

Plug & play, zo eenvoudig is het bijna. Eerst de 5 Volt voeding aansluiten op de AVS-3. Vervolgens al jouw bronapparaten (maximaal 3) aansluiten op de HDMI switch. Dan nog even de HDMI out van het accessoire verbinden met jouw 8K AV-product van Denon en ‘klaar is kees’.

Zijn jouw aangesloten apparaten allen compatibel met HDMI CEC? Dan zal je de bijhorende afstandsbediening vermoedelijk niet meteen nodig hebben aangezien de AVS-3 automatisch schakelt tussen de verschillende bronapparaten.

Ben je toch niet zo een fan van deze ‘automatisatie’? Dan is er nog altijd de afstandsbediening waarbij 3 prominente knoppen terug te vinden zijn. Respectievelijk 1, 2 en 3 waarmee telkens de desbetreffende HDMI ingang wordt doorgestuurd.

Lees ook


Denon AVR-X2700H reviewReview: Denon AVR-X2700H

 


 

De AVS-3 switch van Denon heeft een compact design. Daardoor integreert hij naadloos in jouw systeem zonder dat er al te veel plaats wordt ingenomen. Deze komt in een zwarte afwerking waarbij het voorpaneel gemaakt is van geborsteld aluminium.

De AVS-3 wordt geleverd met afneembare muurbeugels en een IR-repeatermogelijkheid voor rekinstallaties, plaatsing uit het zicht of AV-meubels die een IR-receiver kunnen blokkeren. Hiermee is het apparaat perfect voor thuisbioscoop bouwers en AV enthousiastelingen.

Het is nog een kleine maand wachten op Denon’s AVS-3 HDMI switch want naar verwachting zullen de eerste modellen in oktober over de toonbank gaan. Een belangstellende zal wel moeten rekenen op een adviesprijs van 199 euro.

Verkooppunten van het merk denon