GIK Acoustics heeft met de Gotham N23 5″ een splinternieuwe diffuser uitgebracht. Het gaat hierbij om een precision-cut, 23-root, tweedimensionale Quadratic Skyline diffuser.

Skyline diffusers, of tweedimensionale diffusers, hebben het voordeel dat ze het geluid over twee richtingen verdelen; zowel horizontaal als verticaal. Dit verbreed het geluidsbeeld en laat een ruimte groter klinken. De Gotham N23 5″ zorgt voor ongekende prestaties in combinatie met de breedste verdeling op de markt. De diffuser heeft een bereik van 1250hz tot 9500hz met effecten tot 650hz. Daardoor worden schadelijke reflecties omgezet in een aangenaam geluidsveld, terwijl hoge frequenties sterk gecontroleerd blijven.

De Gotham N23 5″ wordt gemaakt met MDF in een natuurlijke of geverfde look. Het mooie patroon komt elk interieur ten goede, en bovendien wordt het geheel gemakkelijk aan de muur geplaatst.

De Skyline diffusers hebben een grote visuele impact, maar GIK Acoustics wijst erop dat de Gotham de beste is tot nu toe. Voor 358 dollar kan je ‘m bestellen op de website van GIK Acoustics.