Eerder in juni 2018 besloot het gekende en bovendien legendarische Bowers & Wilkins een samenwerking aan te gaan met TP Vision. Voor de mensen die TP Vision nog niet kennen, het is Amsterdams bedrijf dat exclusieve licentiehouder is van het premium merk Philips TV & Sound. Nu laten ze vol trots weten dat ze besloten hebben om die succesvolle samenwerking verder te zetten.

“Ik geloof echt dat we de premium televisiebranche hebben veranderd toen we de eerste producten als resultaat van onze samenwerking met Bowers & Wilkins lanceerden. We hebben nieuwe prestatienormen neergezet, en dat blijven we doen met de lancering van iedere nieuwe TV.”

Kostas Vouzas , CEO van TP Vision Europa

De reden van deze succesvolle samenwerking? Dat is heel simpel. Er zijn tot hiertoe maar liefst drie prachtige OLED+ Ambilight tv’s op de markt verschenen die telkens opnieuw met veel enthousiasme werden onthaald door het grote publiek, retailers en media.

Daarnaast zijn er de afgelopen 18 maanden ook heel wat bekroningen geweest voor het harde werk van Bowers & Wilkins en TP Vision. Zo zijn ze bijvoorbeeld 95 keren in de prijzen gevallen, als dat niet iets is om oprecht trots op te zijn?

De grote ‘revolutie’ kwam er vooral dankzij de OLED+984 televisie van 65”. Hiermee hebben ze een nieuwe referentie gezet wat betreft de prestaties en het design waaraan een televisie, anno 2020, minstens aan zou moeten voldoen. Deze standaard zou naar eigen zeggen zelfs nog niet geëvenaard zijn door andere premium merken.

“Onze samenwerking met TP Vision is gelijkwaardig, en is een perfect voorbeeld van hoe we onze geluidsexpertise kunnen combineren met de expertise van een ander uitmuntend merk om zo de luisterverwachtingen van premium audiovisuele producten te herdefiniëren. We zijn ongeloolijk trots op het succes dat we tot nu toe hebben behaald in de tv-categorie, en we vinden het geweldig dat TP Vision onze partner blijft in de toekomst.”

Geoff Edwards, CEO van Bowers & Wilkins

Ook bij de nieuwe premium Ambilight tv’s van Philips komt de technologie en expertise van beide bedrijven heel mooi samen. Ze hebben maar één doel: dat is zorgen voor de de allerbeste tv-beeldkwaliteit in combinatie met een onovertroffen geluidskwaliteit.

Naar onze mening zijn ze hier meer dan in geslaagd. Eerder kregen wij ook de eer en het genoegen om de Philips OLED+ 984 zelf op de testbank te leggen. Ben je benieuwd naar onze review? Je leest hem hier. Of bekijk je liever onze video? Je bekijkt hem hieronder of via deze link.

Een element dat telkens opnieuw centraal stond tijdens hun samenwerking was ongetwijfeld het uitwisselen van kennis en know how. Door de handen in elkaar te slaan konden ze elkaar heel mooi ondersteunen in alle stappen van het ontwikkelings- en productieproces.

Als je graag meer wilt weten over Bowers & Wilkins of TP Vision, surf dan gerust eens naar hun website voor meer informatie.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins