Goldmund, de Zwitserse fabrikant van high-end audioproducten, heeft de nieuwe Telos 4800 mono power amplifier geïntroduceerd. Deze versterker is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren en is ideaal voor de meest veeleisende audiofielen.

Uitzonderlijke vermogen en geluidskwaliteit

De Telos 4800 biedt een maximaal uitgangsvermogen van 1050 watt RMS bij 8 ohm. Met een ultra-lage totale harmonische vervorming van minder dan 0,005% over een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz, levert deze versterker een uiterst nauwkeurige en zuivere geluidsweergave. De dynamische range meet 117 dB met een 22 kHz bandbreedte, wat zorgt voor een breed en gedetailleerd geluidsspectrum.

Specificaties

– Vermogen: 1050 watt RMS bij 8 ohm
– Totale harmonische vervorming (THD): Minder dan 0,005% van 20 Hz tot 20 kHz
– Dynamische range: 117 dB met een 22 kHz bandbreedte
– Dempingsfactor: 600 bij 1 kHz
– Ontwerp: Monoblok configuratie

Innovatieve technologie

De Telos 4800 maakt gebruik van geavanceerde technologieën om optimale prestaties te garanderen. De versterker is uitgerust met een dempingsfactor van 600 bij 1 kHz, wat bijdraagt aan een strakke en gecontroleerde basweergave. Dit zorgt voor een nauwkeurige reproductie van lage frequenties, wat essentieel is voor een meeslepende luisterervaring.

Ontwerp en bouwkwaliteit

De Telos 4800 is gebouwd met de hoogste normen van precisie en kwaliteit. De versterker heeft een robuust en elegant ontwerp dat past in elke high-end audio-opstelling. De constructie is duurzaam en betrouwbaar, wat ervoor zorgt dat de versterker langdurige prestaties levert.

Beschikbaarheid

De Goldmund Telos 4800 mono power amplifier is nu beschikbaar via geautoriseerde Goldmund-dealers. De exacte prijs kan variëren afhankelijk van de locatie en dealer, maar het apparaat valt in de hogere prijsklasse van high-end audioapparatuur.

De Goldmund Telos 4800 mono power amplifier biedt een ongeëvenaarde combinatie van vermogen, precisie en geluidskwaliteit. Met zijn geavanceerde technische specificaties en hoogwaardige bouwkwaliteit is deze versterker een uitstekende keuze voor audiofielen die op zoek zijn naar de ultieme luisterervaring.

Verkooppunten van het merk goldmund