De Grace Digital Mondo+ is de eerste internetradio die verschijnt met ingebouwde Google Chromecast.

Dat betekent dat je geen nood meer hebt aan een Chromecast Audiodongle, je kan de radio ook besturen via een Google Home speaker. Eender wat je ook wil streamen, het kan met de Mondo+. De muziek op je telefoon, podcasts, streamingdiensten zoals Spotify, YouTube, Pandora, Google Play Music, …

En aangezien het om een internetradio gaat, ontbreken de radiostations natuurlijk niet. Meer dan 30 000 gratis radiostations zijn beschikbaar met de Mondo+. Hierbij zitten wel wat Amerikaanse zenders, maar aangezien de Grace Digital Mondo+ van Amerikaanse oorsprong is, verbaasd ons dit niet.

De radio heeft een 3,5 inch full color display die albumcovers toont bij het afspelen van tracks. Je verbindt de Mondo+ verder ook met de meeste stereosystemen, je Mac, je PC, je mp3-speler en meer. Er is een hoofdtelefoonuitgang en ondersteuning voor een usb-drive. Bluetooth zit ook standaard in het hele pakket.

De Grace Digital Mondo+ heeft een klasse D-versterker en is draagbaar, zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. Dan zijn de 12 uur aan batterijleven ook mooi meegenomen.

Geboeid? Je kan de Mondo+ nu bestellen voor 179,99 dollar, dan wordt hij in juli geleverd.