Loewe, het luxe lifestyle merk, heeft met trots zijn nieuwste vlaggenschip geïntroduceerd: de Loewe bild i.77 dr+ OLED-tv. Deze 77 inch tv beschikt over een hoogwaardig OLED-paneel dat ondersteuning biedt voor HDR10, Dolby Vision en HLG. Dit alles wordt gecombineerd met een 4K-resolutie. Loewe belooft de kijkervaring naar een hoger niveau te tillen en elke nuance van kleur en detail tot leven te brengen.

Wat betreft het geluid: de bild i.77 dr+ is uitgerust met een verborgen soundbar die naadloos in het slanke frame van de tv geïntegreerd is. De televisie ondersteunt Dolby Atmos en beschikt over een eARC-aansluiting. De Loewe bild i.77 dr+ biedt ook uitgebreide draadloze connectiviteitsopties qua muziek. Denk maar aan Apple AirPlay, DTS Play-Fi en Google Chromecast.

Loewe bild i.77 dr+Met de ingebouwde 1TB harde schijf kan je live pauzeren, terugspoelen én opnemen. Daardoor hoef je nooit meer een moment van je favoriete programma te missen. Dankzij de geavanceerde spraakbesturing via de microfoons, op de afstandsbediening, kan je moeiteloos door apps navigeren en het systeem bedienen zonder een vinger te gebruiken.

De tv’s van Loewe staan bekend om hun unieke ontwerp. Dit exemplaar is daar geen uitzondering op. Deze telg heeft een gestroomlijnde en aantrekkelijke bouw. Zowel aan de voor- als achterkant. Daardoor is het een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het lakwerk aan de achterkant en de met stof bedekte afwerking dragen bij aan een verfijnde uitstraling. Bovendien is er een magnetische kabelgeleider geïntegreerd. Dit zorgt voor een opgeruimd en elegant uiterlijk zonder zichtbare draden.

De installatie-opties kunnen het best omschreven worden met een term als veelzijdig. De bild i.77 dr+ van Loewe kan vlak aan de muur gemonteerd worden met behulp van een kantelbare wandsteun. Het toestel kan ook vrijstaand geplaatst worden met een elegante voetstukvormige vloerstandaard.

De Loewe bild i.77 dr+ heeft een aanbevolen verkoopprijs van afgerond 6.000 euro. Om precies te zijn: 5.999 euro. Alle technische specificaties en foto’s van de Loewe bild i.77 dr+ zijn te bewonderen op de officiële website van Loewe.

Verkooppunten van het merk loewe