Heb jij al eens gehoord van het Zwitserse Nagra? Het is een high-end merk dat al sinds 1951 hoog kwalitatieve audio producten op de markt brengt. Ze zijn niet alleen gekend van hun bijzondere muzikale kwaliteiten, maar ook van hun visuele identiteit. Door hun compactheid en typisch ronde vormen met zacht oplichtende uitsturingsmeters springen ze onmiddellijk in het oog.

Het zijn prachtige producten die nu ook verkrijgbaar zijn bij Headphone Auditions uit Amsterdam. Vol trots laten ze via een persbericht weten dat nu ook zij dealer zijn geworden van audiomerk Nagra.

Eigenaar Stefan Gürtler focust zich vooral Nagra Classic modellen. Volgens hem zijn het echte muzikale kunstwerken die een meerwaarde vormen voor zijn reeds bestaande assortiment. De combinatie van de vele mogelijkheden, het herkenbare design en een natuurlijke weergave zorgen voor een merk dat werkelijk onweerstaanbaar is.

Headphone Auditions Amsterdam

De afgelopen jaren heeft het Zwitserse Nagra heel wat geïnvesteerd in nieuwe producten verspreidt over verschillende prijsklassen, op die manier is er voor iedereen wat wils. Naar eigen zeggen zouden het allemaal muzikale hoogstandjes zijn waarbij de zo herkenbare compacte vormgeving is behouden, maar toch verder uitgebreid met heel wat nieuwe innovatieve technologische oplossingen en gebruiksmogelijkheden.

Wil je zelf eens kennismaken met deze unieke Zwitserse producten? Ervaar het dan zeker eens zelf bij Headphone Auditions in Amsterdam. Of wil je graag meer weten over audiofabrikant Nagra? Breng dan zeker eens een bezoekje aan hun website voor meer informatie.

Verkooppunten van het merk nagra