HELM Audio, het Amerikaans audiobedrijf dat zijn oorsprong vond in 2017, lanceert nu de Bolt DAC/AMP. Een kleine en bovendien compacte DA-convertor die zich ideaal leent om te gebruiken in combinatie met je smart device.

Het apparaat is voorzien van twee aansluitingen, je kan kiezen tussen de USB-C of 3,5 mini-jack aansluiting voor bijvoorbeeld een hoofdtelefoon. Daarnaast is dit model ook gecertificeerd voor THX en MQA. De Bolt DAC/AMP staat garant voor een geluidskwaliteit op studioniveau, aldus Helm Audio.

Het ontwerp en het design zijn vrij basic en simpel opgevat, zo zijn er bijvoorbeeld geen bedieningsknoppen of dergelijke voorzien. Maar er is wel een indicatielampje in gebouwd dat van kleur verandert, afhankelijk van het signaal dat wordt aangeboden. Het kan paars, rood of blauw oplichten.

De HELM Audio Bolt DAC/AMP is gebaseerd op het principe van plug-and-play. Het handige accesoire is compatibel met Android, iOS, Windows, MacOS en Linux. Makkelijk toch?

De DA-convertor zal op 2 december leverbaar worden voor een adviesprijs van 99 dollar. Wil je graag meer ontdekken? Bekijk dan zeker eens onderstaande video of bezoek de website van HELM Audio.