Leuk nieuws van DTS want ze laten weten dat hun welbekende ecosysteem van DTS Play-Fi fors zal uitbreiden in de nabije toekomst. 2021 was uiteraard een belangrijk jaar voor DTS Play-Fi. Zeker met de aankondiging van hun nieuwe ‘Home Theatre feature’ om draadloze surround sound mogelijkheden tot bij jou in de huiskamer te brengen. Meer daarover lees je in dit bericht. Benieuwd naar de nieuwe merken die DTS Play-Fi ‘omarmd’ hebben?

“DTS revealed that the DTS Play-Fi ecosystem is building momentum heading into 2022 with new partners, new products and exciting new content available to consumers.”

Enkele nieuwe partners die ondertussen ‘ingetekend’ hebben voor Play-Fi zijn onder meer Vestel, Kanto Audio en TCL. Er wordt verwacht dat later in 2022 hieromtrent nieuwe ontwikkelingen zullen komen die jullie hier, op ons ‘Audiovideo2day platform’, zullen vernemen. To be continued… Wil je dat alvast niet missen? Schrijf je dan zeker in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Goed om verder nog te vermelden is dat DTS Play-Fi heel recentelijk werd erkend op CES 2022 met de Innovation Honoree Award in twee categorieën. Enerzijds voor de bovenvermelde Home Theater functionaliteit en anderzijds voor de nieuwe Play-Fi Mobile apps. DTS Play-Fi biedt jou een eersteklas draadloos ecosysteem voor muziek. Perfect voor elke woonst. Dit wordt ondersteund door honderden beschikbare producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn van tientallen merken.

Lees ook


DTS Play-FiSurround sound: nu nog eenvoudiger dankzij DTS Play-Fi Home Theater?

 


 

Enkele nieuwe of recente producten die ondersteuning bieden voor Play-Fi: Aerix Duet MKIII, Onkyo PR-RZ90 AV processor, Philips TAB8405 2.1 soundbar, SVS Prime Wireless Pro Powered speakers, Philips OLED+ 936 Series, Philips PML9836 Series, Porsche Design PD9100, … Uiteraard is dit nog maar een greep uit de ‘compatibele producten’. Een volledig overzicht is te vinden op de website van DTS.

Was jij misschien minder bekend met DTS Play Fi? Dan vormt onderstaande video een goed ‘vertrekpunt’. In het filmpje wordt vooral de focus gelegd op de nieuwe DTS Play Fi app, maar het maakt ook gelijk duidelijk hoe eenvoudig je aan de slag kan om alles in te stellen. Nieuwsgierig?